KASVOILLE

Teille, jotka etsitte tehokasta, ylellistä luomukasvojenhoitosarjaa ja minulle, joka en ennen tuntenut mitään eroa eri öljyseerumeiden välillä. 

IMG_9682

May Lindstromin Youth Dew -seerumi on ihanin kaikista kokeilemistani öljyseerumeista. Se tuoksuu hieman mantelille (siis marsinpaanille!) ja ruusulle, ehkä vähän luumulle ja on koostumukseltaan paksua ja väriltään tummaa ja täyteläistä. Se imeytyy iholle tehokkaasti ja jättää sen kirkkaaksi ja pehmeäksi, mutta yllättäen; ei kovin öljyiseksi. Varsinkin tyynyliinani iloitsee viimeksimainitusta.

Sininen Blue Lagoon -voide on rauhoittavaa ja tuoksuu… hmm, en tiedä miltä. Siis ihanalta, mutta en tunnista tuoksua. (Pieni taustatutkimus osoittaa, että tuoksu on peräisin kamomillakasvi blue tansyn eteerisestä öljyistä.) Voidetta voi käyttää kasvoilla ja silmänympärysiholla ja jopa huulilla. (Itseasiassa se on aivan brilliantti huulivoide!) Juuri nyt olen levittänyt sitä runsaasti kasvoilleni kasvonaamioksi ennen suihkua, sillä olemme pian lähdössä hääjuhliin ja tavoittelen extra-shiny-sexy-glow-party-kasvoja. 

Nyt suppeahkoon ihonhoitorepertuaariini kuuluvat nämä kaksi ja tämä Sunday Rileyn Good Genes -seerumi, jota käytän aamuisin tämän C-vitamiini seerumin kanssa. 

Suihkin kasvoilleni päivittäin myös kukkaisvesiä ja kaapissani on vielä lähes täysi pullo tätä itse valmistamaani kasvovettä. Mikä on harmillista, sillä odotan sen loppumista kuumeisesti, että voisin seuraavaksi ostaa tämän May Lindstromin Jasmiinin tuoksuisen kasvoveden. Jolien sivuilla siitä sanotaan näin: “Sisältää ruusua, ylang ylangia, kaakaota ja vaniljaa sekä ihohuokosia supistavaa hamamelista.” Lääh nuuh nam. 

8

Poimintoja sinulle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *