KOKOVALKOINEN TUJAUKSELLA KONJAKKIA

kesailta1

Kaksi väreihin liittyvää asiaa, jotka kiinnostavat juuri nyt:

Kesän värit. Harmaana, viileänä kesäpäivänä pukeudun mieluiten kokovalkoiseen asuun. Helteellä taas pukeudun vain mustaan. Saan valtaisaa tyydytystä kesäpukeutumisen vakiintuneiden “sääntöjen” rikkomisesta. Kapinallista, eikö?

Hopea. Väri tuo ensisijaisesti mieleen milleniumvuosien futuristisen avaruusmuodin, kuten TLC:n ja spaissareiden esiintymisasut. 2000-luvun alun hopeapukujen inspiraationa toimi 60-luvun space age muoti, ja koska rakastan niin milleniumia kuin 60-lukua, on hopea alkanut kiinnostaa. Haluaisin esimerkiksi mielelläni tällaisen mini-hameen. Ja ehkä siihen sopivat Barbarella saappaat? Vai olisiko se liikaa? Osaan jo vastata tähän: olisi. Myös François Hardy Paco Rabannen vaatteissa inspiroi. Tällä hetkellä vaatekaappini ainoa hopeinen kapine on Guccin pikkulaukku, joka bambukahvoineen on juuri sopiva yhdistelmä avaruutta ja viidakkoa.

5B1C7944 5B1C7953

Kun löytää pusikoista pyörein putto-hahmoin koristellun suihkukaivon, on sen vieressä pakko ottaa kuva. Nahkatakki Filippa K, neule Samuji, pellavahousut Filippa K, laukku Gucci. 

10

Poimintoja sinulle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *