LES WINNERS

kirsikka simberg / musla

Vastasin tänään teidän Drank- maileihin ja kommentteihin! Jee! Ja arvoin voittajat sillä ei tosta valitsemisesta olisi muuten tullut yhtään mitään. Kolmen vihkon sijaan lähetän neljä, teillä oli niin kivoja juttuja.

Laitan voittajille sähköpostia vielä, mutta lähettäkääpä postiosoitteita mulle:
Emmi, joka lähetti prune -vitsin ja Emmi joka lähetti sähköpostia, Satu ja Paju. 

Kiitos teille kaikille, ensi viikolla teen päiväretkiä ainakin majakalle ja havumetsiin.

(Jotenkin tuntuu, että tässä kisailussa, jos sitä siksi voi kutsua, I’m the winner. Haha, että tattista vaan nämä kesävinkit oli ihan mahtavia)

Party on disco diamonds. 

x

Drankin voi nyt tilata muuten myös Mokon nettikaupasta. Täältä. Ja ehkä jostain muualtakin, mutta totuuden nimissä myönnän, etten oikeen tiedä mistä. Terveisin (vähän kehno) kaupustelija.
HUOM: JOKU OIKEESTI KYSYI, että mistä Helsingin ulkopuolelta sitä voi ostaa. Ehkä kohteliaisuudesta, mutta olkoon se yhdentekevää. Vastaan kans näin kohteliaisuuttani.

(ღ˘⌣˘ღ)

Ps. Tämä ei liity mitenkään mihinkään, mutta nauratti aamulla. Mun äiti soitti mulle ja sanoi, ettei enää näe mun Instagram kuvia. Edes lukulaseilla, vaan että ottaa niistä screen shotteja ja zoomaa lähemmäs jos haluu nähdä mitä niissä on. Kröhöm. Oliskohan valkoisten insta-reunojen käyttö lähtenyt hitusen käsistä? Maybe baby. Okei, ei muuta. x

(=①_①=)

0

Poimintoja sinulle

One thought on “LES WINNERS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *