MUSTA

Mia kirjoitti kestävämmästä vaatekaapista, juuri pohtiessani omaa kaappiani ja siihen liittyviä valintoja.

Mian ensimmäinen vinkki “tunne tyylisi” on tärkeä myös värien suhteen. Aloin miettimään keväisin toistuvaa keskustelua: “nyt keväällä olisi aika yrittää käyttää värejä”. Värit ovat ihania jos sävyt sopivat niitä käyttävälle henkilölle ja jos niiden kantaja tykkää niistä. En kuitenkaan usko, että koskaan pitäisi käyttää värejä. Vaatekaapistani löytyy paljon mustaa ja olen tullut siihen lopputulokseen, että se sopii minulle parhaiten. Mustia vaatteita on myös kaikista helpointa yhdistää ja ne kestävät aikaa. Usein jos yrittää käyttää jotain väriä/vaatekappaletta mikä ei ole täysin oma juttu, saattaa koko päivä mennä epävarmassa olotilassa.

nikeiitasu kukkia niket
Uusin musta hankintani: Nike Air Force -kenkäpari Berliinistä. Väripilkkuna olivat kirsikkapuun kukkien terälehdet jotka liimaantuivat tennareihin koko päiväksi.

Siispä jos siellä on muitakin mustiin vaatteisiin pukeutuvia, se on täysin ok myös keväisin. (Tämän tutkimuksen mukaan se on enemmänkin kuin ok.) Voitte myös kieriä kukkapelloilla ja jättää värit kesämekkoihin, huulipuniin ja kynsilakkoihin!

Terveisin kukkainen hevari.

7

Poimintoja sinulle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *