NAHKATAKKEJA JA SIIDERIÄ

nahkatakki

Viimeaikainen lämmin sää on saannut minut aivan villiksi. Olen vakavissani alkanut aprikoimaan, olisiko jo nahkatakkikeli. Aluksi kävin päivittäin hypistelemässä kaapissa odottaavaa konjakinruskeaa nahkatakkiani, sitten aloin pukeutua siihen sisätiloissa, ja eräänä päivänä rohkenin jopa riisua päällystakkini ulkosalla, jotta takki saataisiin kuvaa. Totutelkaahan silmiänne häneen, sillä ennustan, että tätä veijaria tullaan näkemään ylläni todella usein!

Takki on kärsivällisesti odottanut debyyttiään tammikuusta asti. Olin vaeltanut Filippa K:n alennusmyynteihin, ja tarkoituksenani oli tehdä järkeviä ale-löytöjä. Tarvitsin mustat, ajattomat housut. Skannatessani ale-rekkiä silmäni tarttuivat kuitenkin johonkin konjakinruskeaa. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Vietin 20 minuuttia pukukopissa yrittäen perustella itselleni, miksi ostaisin kalliin nahkatakin, kun a) minulla on jo kelpo musta nahkatakki, ja b) minun täytyy odottaa noin viisi kuukautta, kunnes saan käyttää sitä.

mia_1

Onneksi ostin! Nyt vain pikakelaus nahkatakkikeleihin kiitos! Haluan käyttää tätä kaunotarta muuallakin kuin omassa kodissani.

Lopuksi haluan kertoa teille yhden nahkatakkeihin täysin liittymättömän asian. Olen löytänyt uuden lempparisiiderin! (Tai liittyyhän tämä nahkatakkeihin. Olin nimittäin siiderishoppailemassa nahkatakissani, tosin vedin sen ylle vielä talvitakkini. Ylläolevissa kuvissa iloinen sidukkashoppaaja!)

nahkatakki3

Escanciador siideri tulee Pohjois-Espanjasta, Asturiasta, joka on kuuluisa omenasiiderin valmistusalue. Kävin kerran Asturiassa ja join siellä siideriä. Paikka oli kaunis ja matka ihana, siksi kai tästä sidukastakin tulee niin hyvä mieli.

Escanciadoria myydään Anton&Antoneissa, suurissa skumppapulloa muistuttavissa puteljeissa, ja niiden korkki poksahteleekin skumppapullon tavoin! Siideriä, joka käyttäytyy skumpan lailla? Gracias, por favor! 

Poksahtelevaa viikonloppua!

X

 

16

Poimintoja sinulle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *