PARAS LUOMUDEODORANTTI

DSCF6906

Etsin pitkään aluminitonta luomudödöä, joka oikeasti toimisi. Kävin jossain vaiheessa läpi niin monta luomudeodoranttia, mistä ei ollut yhtään mitään apua. En kuitenkaan halunnut palata toimiviin, mutta ihohuokosia alumiinillaan tukkivaan normidödöön.

Monen turhauttavan huonon dödökokeilun jälkeen aloin käyttämään ranskalaisen Acorellen deodoranttia, joka on ihan superhyvä, hallelujah! Kuulin Acorellen luomudödöstä siskoltani, joka oli taas kuullut dödöstä kaveriltaan. Kunnon word of mouth-deodorantti siis.

Ihan paras luomudeodorantti – vihdoinkin.

Acorellen deodorantissa on ruusuvettä, mutta ei lainkaan imelää ruusuntuoksua. Neutraali tuoksu on ruusuista huolimatta tosi unisex – myös poikaystäväni käyttää Acorellen dödöä, vaikka olikin alussa hieman epäileväinen ruusujen ja pinkin värin suhteen (lol). Eli pinkki luomudeodorantti estää myös ison, hikoilevan äijänkin hikilemun.

Acorellen dödö on myös täysin vegaaninen tuote.

Luomudeodorantteihin siirtyessä kainalot saattaa tuntua pari viikkoa hieman extrahikoilevilta – siksi, koska mikään myrkkymössö ei enää tuki ihohuokosia.

Acorellen dödöä saa ostaa esim Ruohonjuuresta, Ekolosta, Stockannilta. Hinta on noin 14-15 euroa.

17

Poimintoja sinulle

4 thoughts on “PARAS LUOMUDEODORANTTI

  1. Tuossa etiketissä lukee Cristaux d’Alun, se on kaliumalunaa eli kaliumin ja alumiinin kaksoissuolaa. Eli aivan alumiiniton tuo ei ole. Löytyisipä joku, vinkit kiinnostaa!

    • Kaupantäti ja interwebz sanoi mulle, että tämän (ja muiden luomudödöjen) sisältämä potassium alumn on huomattavsti turvallisempaa ns. luonnon alumiinia, joka on (kuulemma) tosi eri juttu verrattuna synteettiseen alumiiniin, mitä normidödöt sisältää, eikä se tuki ihohuokosia ja estä hikoilua. Vaikka onhan sekin alumiinia nimeltään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *