SININEN JA MUSTA

Musla

Yllättävän hyviä yhdistelmiä, joiden ei kuuluisi toimia: ranskalaiset perunat ja jäätelö, taatelit ja pekoni, mailapelit ja ratsastus, Mary-Kate Olsen ja Oliver Sarkozy.

Ja: tummansininen ja musta. En ikinä tajunnut, miksei näitä kahta sävyä pitäisi yhdistää. Sininen ja musta ovat täydellinen univormupari, kiinnostavampi kuin koko musta ja vähemmän laivasto, kuin koko sininen.

Muistan hämärästi myös, että 90-luvulla puhuttiin joskus siitä, että käsilaukun ja kenkien olisi pitänyt aina olla samaa väriä ja materiaalia? Kuulostaa ihan absurdilta, joltain vanhanaikaiselta säännöltä, joka on saanut syntynsä niihin aikoihin, kun naisilla oli korsetit, hiuslaitteita ja hattu, joka oli pinneillä ja neuloilla kiinnitetty siihen hiuslaitteeseen. Näiltä ajoilta ja tästä syystä on muuten syntynyt myös se etikettisääntö, ettei naisten tarvitse ottaa hattua pois sisällä.

IMG_2398

Takki: Céline / Housut: Filippa K / Lenkkarit: Adidas Gazelle

20

Poimintoja sinulle

One thought on “SININEN JA MUSTA

  1. Itse asiassahan ruuassa vastaparit ihan tunnetusti täydentävät toisiaan. Mieti nyt esim. italialaista alkupalaa parmankinkkua hunajamelonilla, jouluista yhdistelmää homejusto & piparit, tai kinkku-ananas-homejuustopizzaa. Tai Snickersiä, siinä on suolapähkinää ja suklaata (iha paras yhdistelmä btw).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *