TÄYDELLINEN IHONHOITORUTIINI

Yhteistyössä: Jolie. iho1

Välillä on hyvä palata perusasioiden ääreen. Olen viime aikoina taas innostunut kokeilemaan miljoonaa uutta kosmetiikkatuotetta ja haalinut kylppäriini purnukoita, joita en välttämättä oikeasti tarvitsisi. Samalla olen ehkä vähän unohtanut, että ihonhoitoon ei tarvita jättimäistä purkkiarsenaalia – tärkeintä on pitää kiinni tietyistä simppeleistä rutiineista.

Mutta millainen on täydellinen ihonhoitorutiini? Käännyin ammattilaisen puoleen ja haastattelin Jolie Span kosmetologi Suvi Räsästä asiasta. Koska kaikkien iho on erilainen, on tietenkin vaikea antaa mitään yleispätevää vastausta tähän kysymykseen. Nämä neuvot on kohdistettu noin 30-vuotiaalle normaalille iholle, mutta monet perusohjeista toimivat ihan kaikilla.

Luulin, että minulla olisi tämä homma ihan hanskassa, mutta haastattelussa kävi ilmi minullekin uusia asioita ja kiinnostavaa tietoa siitä, miten eri tuotteet vaikuttavat iholla. Tässä seitsemän askelta upeaan ihoon!

1. Älä luista perusrutiineista

“Puhdista aamulla kasvot miselli- tai kasvovedellä. Hoitotuotteista laitetaan kasvoille ensin seerumi, sitten öljyseerumi ja lopuksi päivävoide. Öljyn voi sekoittaa myös seerumin tai päivävoiteen joukkoon.

Illalla puhdista kasvot. Nyt suosiossa oleva tuplapuhdistus ei ole välttämätön – puhdistustuote ja kasvovesi yleensä riittävät puhdistamaan kasvot. Jos käyttää paljon meikkiä, voi puhdistuksen viimeistellä misellivedellä.

Puhdistuksen jälkeen kasvoille levitetään taas ensin seerumi, jonka jälkeen öljyseerumi tai balmi ja viimeisenä yövoide, jos iho tuntuu öljyn jälkeen yhtään kiristävältä. Vesipohjaisen seerumin käyttö yöllä ei ole välttämätöntä. Kannattaa opetella kuulostelemaan omaa ihoa, mitä se milloinkin kaipaa.”

2. Käytä kasvovettä

“Luonnonkosmetiikan kasvovedet ovat paljon enemmän kuin vain puhdistuksen viimeistelijöitä: ne sisältävät muun muassa erilaisia kukkaisvesiä, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa sekä supistavat ihohuokosia. Kasvovesi tasapainottaa myös ihon pH:ta puhdistuksen jälkeen. Lisäksi kasvovesi auttaa muita hoitotuotteita, kuten öljyseerumia, imeytymään paremmin ihoon.”

3. Jos panostat vain yhteen, panosta seerumiin

“Olisi hyvä käyttää sekä vesipohjaista seerumia, kuten Absolutionin Anti-Soif -kosteuttavaa seerumia, että öljyseerumia, kuten Absolutionin Addiction -kasvoöljyä. Ensimmäinen imeytyy nopeasti kosteuttaen ihoa välittömästi. Vesiseerumi sisältää usein paljon vaikuttavia aineita, kuten antioksidantteja, vitamiineja ja erilaisia ihoa vahvistavia kasviuutteita. Seerumi antaa suojaa myös ulkoa tulevia haittatekijöitä, kuten hapetusreaktioita, vastaan. Kun laittaa vesiseerumin jälkeen öljyseerumin, auttavat ne toisiaan imeytymään.

Öljyseerumi puolestaan antaa iholle sen tarvitsemaa ravintoa ja vahvistaa ihon omaa lipidikalvoa. Öljyt pehmentävät ihoa, suojaavat ulkona kylmältä, korjaavat sekä uudistavat ihoa. Öljyseerumeja ja vesiseerumeja on paljon erilaisia, ja normaali-ihoinen voi kokeilla erilaisia esim. eri vuodenaikoina, ihon tarpeita kuunnellen. Käytössä voi olla yhtä aikaa myös useampia seerumeja, esim. uudistava seerumi yöksi ja suojaava tai heleyttävä seerumi päiväksi. Vesiseerumi ei yksistään riitä ravitsemaan ihoa tarpeeksi, mutta öljy voi joskus riittää, mikäli se on laadukas ja ihon tarpeille sopiva.”

iho3Kaksi suosikkituotettani: Absolutionin Addiction öljyseerumi ja May Lindstromin Jasmin Garden -kasvovesi. Hiuspanta on tärkeä osa omaa ihonhoitorutiiniani. Kun vedän sen päähäni, se tarkoittaa, että nyt on aika puunata ihoa kunnolla. Lisäksi se on mielestäni erittäin elegantti ja tietty kätevä – tukka ei marinoidu kasvorasvaan. Panta on Stockmannilta.

4. Kuorioudu

“Normaali-ihoisen tulisi kuoria kasvot kerran viikossa. Normaali-ihoinen voi vaihdellen käyttää hedelmähappokuorintaa tai rakeista kuorintaa. Hedelmähapot ovat paras vaihtoehto silloin, kun iho on väsynyt ja samea tai siinä on tukkeumia. Hedelmähapot saavat kuitenkin olla aika mietoja, koska normaali iho ei ole rakenteeltaan paksu.

Mekaanisen kuorinnan rakeet tulisi olla pehmeitä, etteivät ne raavi ihoa. Kumpikin kuorintavaihtoehto sopii normaalille iholle. Kannattaa kokeilla molempia ja kuulostella omaa ihoa, miltä se tuntuu kuorinnan jälkeen ja sitä seuraavina päivinä. Jos iho ärtyy hedelmähapoista, niin silloin tulisi valita jatkossa hellävarainen rakeinen kuorinta.”

5. Naamioidu

“Naamioita voi käyttää kaksi kertaa viikossa, esimerkiksi yhdellä kerralla puhdistavaa ja toisella kosteuttavaa. Kuitenkin eri päivinä, eli puhdistavan naamion perään ei tarvitse laittaa kosteuttavaa naamiota. Naamion jälkeen on hyvä suihkauttaa kosteuttavaa kasvovettä ja levittää sitten hoitotuotteet. Iho olisi hyvä kuoria ennen jompaa kumpaa naamiota. Jos ihossa on öljyisyyttä, niin kuorinta on hyvä tehdä ennen puhdistavaa naamiota. Jos taas iho on pintakuiva, niin silloin ennen kosteuttavaa naamiota. Jos iho on niin normaali, ettei siinä ole yhtään tukkeumia, epäpuhtauksia tai öljyisyyttä, riittää pelkkä kosteuttava naamio 1-2 kertaa viikossa. Jotkut kosteuttavat naamiot voi jättää myös yöksi vaikuttamaan.”

iho4Kuvassa on käynnissä kasvojen höyrytys. Kaadan kuumaa vettä kippoon, lisään pari tippaa jotain ihanaa eteeristä öljyä ja höyrytän kasvojani pari minuuttia.

6.  Höyrytä

“Höyryttäminen avaa ihohuokosia. Varsinkin jos iho on pintakuiva ja alla on epäpuhtauksia, voi höyrytys olla hyväksi. Voit myös tehdä kuorinnan ja naamion saunomisen yhteydessä, se on yhtä tehokasta. Kasvoja voi myös painella lämpimällä ja kostealla musliiniliinalla.”

7. Hiero

“Kasvohieronta aktivoi ihoa ja pintaverenkiertoa, sekä parantaa ihon väriä. Se myös auttaa hoitotuotteita imeytymään. Tärkeää on hieroa aina ylöspäin suuntautuvin liikkein, mukaillen kasvojen lihaksia. Myös ”irvistelyä” ja kasvojumppaa kannattaa tehdä. Ihan niin kuin jumppaa vartaloaan ja käy vartalohieronnassa, yhtä tärkeää ne ovat myös kasvoille! Jos kasvoja hieroo ja jumppaa säännöllisesti, se hidastaa ikääntymisen merkkejä ja lihasten veltostumista, sekä pitää ihon heleämpänä. Kun ihoa näin aktivoi, sen aineenvaihduntakin toimii paremmin.

Kosmetologilla kannattaa käydä säännöllisesti ihan jo oikeaoppisen kasvohieronnan takia. Välillä voi vaihteen vuoksi kokeilla vaikkapa lymfahierontaa, joka sekin auttaa ihoa toimimaan paremmin, poistaa kuonaa ja aktivoi nestekiertoa.”

Tässä on loistava kasvohieronnan tutorial-video – inspiroiduin tästä sen verran, että aion itse alkaa hieromaan kasvojani joka ilta!

***

Ja nyt ihanaan asiaan: saan arpoa jollekulle teistä yhden ihonhoitokonsultaation Joliessa! Meidän kaikkien iho on vähän erilainen, joten tämä on mahtava mahdollisuus saada tietää ammattilaisilta, mitä juuri sinun ihosi kaipaa.

Noin 50 minuuttia kestävän konsultaation aikana saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä räätälöidyt tuotesuositukset Jolien laajasta valikoimasta. Konsultaation arvo on 80€ ja sen yhteydessä asiakas saa valita vapaasti tuotteita 80€ edestä valikoimastamme. Voittaja saa myös konsultaation yhteydessä 20%-alennuksen Jolien valikoimasta. Alennus ei koske tuotemerkkejä Kjaer Weis tai May Lindstrom Skin.

Osallistu kisaan jättämällä kommentti tähän juttuun! Arvon voittajan perjantaina 31.3. 

31

Poimintoja sinulle

148 thoughts on “TÄYDELLINEN IHONHOITORUTIINI

 1. ooh, mahtava arvonta – tulisi tarpeen kun tuntuu että oma iho on niin kummallinen että sen tyyppi tuntuu vaihtuvan ja hoitosuunnitelmaa on hankala tehdä!

 2. Oiii, osallistun ehdottomasti! Mulla on synttärit eka päivä ja ois ihana lahja :) käytän vaan luonnonkosmetiikkaa ja jolie on tuttu, oispa mahtava voittaa tää!

 3. Pakko osallistua! Täytän pian 35 vuotta ja viime aikoina on alkanut tuntua siltä, että käytössä ollut ihonhoitorutiini ei enää riitä. Varsinkin seerumit ovat alkaneet kiinnostaa. :)

 4. Ihana postaus, kiitos! Tulis tarpeeseen kuulla vihdoin mitä oma iho kaipaa joten ihonhoitokonsultaatio ois lottovoitto

 5. Ihanat kuvat ja taas hyvä muistutus päivittää ihonhoitorutiineja ja antaa iholle hellyyttä, kun se on taas selvinnyt rankasta talvesta. Kohta on kesä!<3

 6. Hyvä kirjoitus ja kuvat! Oma pintakuiva ja epäpuhtauksia täynnä oleva iho kaipaa todella konsultaatiota talven jäljiltä. x

 7. Oi tämä olisi ihana. Kaipaisin akuutisti vinkkejä, kun ihon ikä lähenee 40:tä eivätkä entiset rutiinit enää palvele parhaiten :)

 8. Oi, ihana arvonta. Tälle oikuttelevalle iholleni olisi ammattilaisen näkemys todellakin tervetullut.

 9. Ihana arvonta! Olen saanut aknen lähes selätettyä lääkekuurilla ja nyt en oikein tiedä, miten hoitaa uutta tervehtynyttä ihoani.

 10. Oi, tämä olisi just nyt niin tarpeen! Atooppinen ihoni on vuosien jälkeen oikutellut tänä talvena oikeen kunnolla ja tarvitsisin hyvät rutiinit ja tuotteet ehkäisemään pahenemisvaiheita.

 11. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tämä olisi juuri sitä, mitä mun nassu tarttis. Oon aika vastikään siirtynyt luonnonkosmetiikan pariin, joten pieni opastus oman ihon tarpeet huomioiden ei olisi yhtään pahitteeksi.

 12. Oma iho kriiseilee nyt kevään korvalla, vaikka ihonhoitorutiinit periaatteessa ok. Ammattilaisen neuvot ovat aina tervetulleita, eli mukana arvonnassa!

 13. Tulisi kyllä todella tarpeeseen. Ihoni on talven aikana seonnut, enkä oikein enää tiedä mitä sen kanssa tulisi tehdä. Kaipailisinkin vähän neuvoja ja opastusta. Todella hyvään saumaan tuli tämä arvonta!

 14. Hyvä juttu ja mahtava arvonta. Muutenkin täytyy antaa kiitosta sun hyvistä kirjoituksista, joita on aina ilo lukea!

 15. Ah! Ihonhoitopostauksia ei voi koskaan olla liikaa ja on ihan parasta että luonnonkosmetiikka kasvattaa koko ajan suosiotaan. Ehdottomasti mukana, koska Jolie<3

 16. Kiitos hyvästä kirjoituksesta! Konsultaatio olisi toiveideni täyttymys, mukana ehdottomasti siis!

 17. Osallistun arvontaan! Ihoni on ollut viime vuodet vaikeahko e-pillereiden lopettamisen jäljiltä ja luonnonkosmetiikasta olen kyllä kokenut saaneeni apua. Ihooni keskittyvä konsultaatio ei olisi varmasti pahitteeksi :)

 18. Oi, tällaisesta juuri olen haaveillut. Ihollani elää omaa elämäänsä rosacea, jonka metkuja en pysty koskaan aavistamaan. Ammattilaisen apu olisi ihanaa!

 19. Olen jo pitkään halunnut käydä Jolien konsultaatiossa,joten olen mukana!Kiitos innostavasta postauksesta.on aina mielenkiintoista lukea teidän ihonhoitoaiheisia potauksia.

 20. Oih, ois kyllä ihan täydellinen paketti! Koko elämä on mennyt enemmän tai vähemmän taistellessa herkän atooppisen ihon kanssa. Ja näin pk-seudun ulkopuolella majailevana monikaan puoti ei tiedä luonnonkosmetiikasta, joten olisi ihana saada joku (teko)syy lähteä Helsinkiin. Nettikaupoista tilailukin on aina omanlaistaan rulettia.

 21. Ihana postaus! Ilmoittaudun mukaan, sillä BHA:t, kukkaöljyt ja kaikenlaiset etanavoiteet kiinnostaa. :) Ylipäätään ihonhoito (sekä meikit…!?) on kiinnostanut minua viime aikoina enemmän kuin rakastamani muotijutut, kenkähommat sekä sen sellaiset. Siksi olisi aivan superihanaa päästä kuulemaan parhaat vinkit asiantntijalta (ja Jolie on kyllä <3).

 22. Oi, ihana arvonta Ehdottomasti mukana arvonnassa! Konsultaatio tulisi tarpeeseen niin herkän ihoni takia. Todella hyvä postaus myös

 23. Oi, konsultaatio tulisi kyllä tarpeeseen – juuri pohtinut tässä oikean seerumin valintaa. Jolie on muutenkin luottopaikkani, sieltä saa aina ihanaa palvelua ja tuotteita!

 24. Kylläpä tulisi tarpeeseen – konsultaatio ja uusi arsenaali hoitotuotteita!
  Ihoni on talven jäljiltä aivan sekaisin!

 25. Ihana juttu ja etenkin ihanat kuvat! Ja miten näissä kauneudenhoitoasioissa onkin aina petrattavaa 😀

 26. Ai että, kevääseen heräävä iho nauttisi tästä konsultaatiosta superpaljon! Kiitti jutusta, selvisi muutamia uusiakin asioita :))

 27. Konsultaatio tulisi nyt kyllä hyvään saumaan näin talven taittuessa vähitellen kesään. Iho tuntuu friikkailevan pahiten aina olosuhteiden muuttuessa, joten hyvät neuvot olisivat tarpeen!

 28. Ehdottomasti mukana! Täytän pian 31-vuotta ja tuntuu, että ihossa on edelleen aina jotakin pientä ongelmaa.

 29. Mahtava arvonta! Kyllä tulisi tarpeeseen. Talvi ja perioraalidermatiitti ovat jättäneet jälkensä. Mukavaa kevään odotusta!

 30. Ehdottomasti mukana. Tiedän ihotyyppini olevan äärimmäisen kuiva ja herkkä, mutta minulla ei ole hajuakaan mitä sen kanssa pitäisi tehdä.

 31. Ihana ja ajankohtainen arvonta!
  Meitsille ainakin ois ihan tarpeeseen – helposti jumittaa vanhoissa uskomuksissa ja vuosien takaisissa “diagnooseissa” ihon kanssa, eikä siten ehkä löydä toimivia tuotteita ja tapoja.

 32. Milloinhan sitä alkaisi käyttämään oikeita kasvojen iholle tarkoitettuja tuotteita? Seerumit, yö- ja päivävoiteet ovat vielä täysin tuntematonta kenttää meikäläiselle. Olen kyllä onneksi aina panostanut kasvojen puhdistamiseen enkä lintsannut puhdistusrutiineista (teini-iässä ystäväni tuppasivat mennä nukkumaankin päivän meikit naamassa, mikä kauhistutti kuiva- ja herkkäihoista..)

 33. Hyvä teksti ja ihana arvonta! Jolie on kyllä paras paikka hankkia luonnonkosmetiikkaa, sieltä kun saa ostosten yhteydessä aina minikonsultaation :) Mukana arvonnassa siis ehdottomasti!

 34. Oi, tarvitsisin niin tätä ku iho tuntuu olevan herkistyny kaikkelle ja omat tiedot ei vaan enää riitä selvittämään, mitkä tuotteet sopisi. Mahtava arvonta:)

 35. Okei.luin tän ja mulle tuli eka huono omatunto. Sit mulle tuli inspiraatio. On alettava hieromaan kasvoja, hankittava seerumi ja iik, tuo höyrytys; mikä ihana tekosyy istua sohvalla piilossa välillä niin rankalta maailmalta. Ja naama vielä kiittää! Ihana postaus ☄

 36. Ihana ja hyödyllinen kirjoitus!! Nämä ihonhoitoon keskittyvät postaukset on ihan best :) ehdottomasti mukana arvonnassa!

 37. Mukana arvonnassa! Ihoni on herkkä, rasvoittuva ja tukkeutuu helposti. Olen pyrkinyt asteittain siirtymään luonnonkosmetiikan tuotteisiin, mutta sopivien tuotteiden löytyminen on haastavaa, koska ihoni ei siedä voimakkaita tuoksuja. Ammattilaisen apu olisi erittäin tervetullutta.

 38. Olispa unelma! Raskauden jälkeen iho ei ole palautunut ennalleen ja omat kokeiluni hoidossa eivät ole vielä täysin tepsineet. Olis ihana saada ammattilaisilta vinkit ihon hemmotteluun.

 39. Jokailtaisesta kasvojenpuhdistuksesta on ihanaa tehdä lähes seremoniallinen hetki, tulee niin eteerinen olo. Kasvohoidot ovat jo sitten ihan omaa luokkaa, niistä lähtee kotiin aina uutena ihmisenä!

 40. Täällä ilmottautuu yksi laiska kasvojen putsaaja, jolle konsultaatio olisi todella paikallaan! 😀

 41. Kaikkia edellisiä kommentoijia kompaten; ihan mahtava arvonta ja tulisi todellakin tarpeeseen!:)

 42. Hei. Olen nyt 7kk ikäisen pojan äiti ja huolenpito omasta kehosta ja ihosta on jäänyt vähemmälle. Olisi kiva voittaa ihoanalyysi ja aloittaa vihdoinkin huolehtimaan myös omasta hyvinvoinnista ja ulkonäöstä :)

 43. Mukana! Olen aina ollut kovin laiska meikkaamaan ja hyvin au naturel muutenkin, mutta nyt 30 ikävuoden lähestyessä huomaan, että iho näyttää usein jotenkin nuutuneelta. Olisipa ihana päästä ammattilaisen konsultaatioon ja saada vinkkejä juuri oman ihon hoitoon!

 44. kiitos hyvästä jutusta! olen mieluusti mukana arvonnassa, sillä tarvitsisin juurikin uudet kasvojenhoitotuotteet, sillä perioraalidermatiitti tuntuu uusiutuvan vähän liian tiheään tahtiin. luonnonkosmetiikkaan olisi kiva päästä tutustumaan.

 45. Mukana arvonnassa! Kiitos Mia ja muukin Muslan tiimi aina niin ihanista jutuista. Tämä on Suomen paras blogi.

 46. Itkisin varmaan onnesta jos voittaisin tän! Oon ihan hukassa tämän kuivan ja rasvaisen akneihon kanssa.

 47. Ah, kiitos näistä vinkeistä! Kokeilin kasvohierontaa, tuntui ihanalta. Konsultaatio olisi varmasti mielenkiintoinen ja tulisi tarpeeseen!

 48. Mulla on talvisin todella pintakuiva iho, johon ei tuntunut auttavan mikään. Tänä talvena älysin kuitenkin nimenomaan seerumien vaikutuksen ja kas, ihoni enää ollutkaan niin kuiva. Eli suosittelen todella suurella sydämmellä seerumeja kaikille. Haluaisin kuulla ehdottomasti lisää tälläisiä oivaltavia ihonhoitovinkkejä juuri omalle iholleni Joliessa :)

 49. Ois ihan parasta! Mulla on niin harvoin varaa käydä kasvohoidoissa, joten tuskin koskaan käyn. Enkä tiedä oikeen mitään mun ihosta.

 50. AA, kuulostaa ihanalta! Oma ihoni on lähtenyt toiselle murrosikäkierrokselle ulkomailla olemisen jälkeen, eikä ole suostunut enää tasapainottumaan. Huh, olispa siistiä saada ammattilaisen vinkit ja hyvä iho takaisin!

 51. JIHUU, mukana! Vaihtovuosi Oslossa takana ja muutto takaisin Helsinkiin sekä 30 vee rajapyykki toukokuussa edessä (IIK). Toivottavasti monta feessiä vuotta edessä, sen takia silmänympärysvoide ja ruusuöljy on jo hallussa. Tosin, konsultaatio olisi kyllä paikallaan. Olisi kiva osata tutkia ja analysoida ihoa paremmin ja tietää missä oikein mennään. Pitkääkö ottaa järeämmät seerumit käyttöön vai keskittyä kuorintaan, naamioihin vai johonkin muuhun mitä en ole vielä hoksannut.

  Kiitos vielä hauskoista jutuista kaikille muslalaisille. Ihonhoitoon liittyvät putelit ja purnukat sekä matkajutut on lemppareita. Merci! xx

 52. Ihanaa, osallistun! Olen juuri saanut aknelääkekuurin päätökseen ja iho on sen jäljiltä rutikuiva, joten konsultaatio tulisi todellakin tarpeeseen :)

 53. Oih! Tämä olis just sitä mitä iho kaipaa: pelkästään keskeneräisiä purnukoita kaapit täynnä aina Aqualan L:stä luonnonkosmetiikkabalsameihin, eikä mikään tunnu toimivan omalle iholle.

 54. Osallistun arvontaan! Tuntuu että oma iho muuttui 30 kynnyksellä eikä nykyiset toimet oikein enää pure.

 55. Minulle ehdottomasti. Minua on siunattu hyvällä iholla, mutta kun kolmekymppiä alkaa tulla mittariin alan vihdoin ymmärtää, että asioiden eteen kannattaisi ehkä tehdä muutakin kuin pelkkä puhdistus 😉

 56. Olisipa hyödyllistä saada asiantuntevia ohjeita julkisivun ylläpitoon. Kiitokset mielenkiintoisesta ja viihdyttävästä blogista!

 57. Vitsit, miten mahtava postaus! 19 vuotiaana on viimeinkin tajunnut ihonhoidon tärkeyden, ja miten ei ole todellakaan ookoo nukahtaa täydessä sotamaalauksessa pitkän illan jälkeen. Kasvojen ja ihon hoito on ihana rutiini, kun huomaa hyvän olon ja tuntee itsensä kerrankin kunnon ihmiseksi 😀

 58. Ihana postaus! Uskon että säännöllisyys on kaiken ihonhoidon a ja o, wax on wax off etc!
  Olen aina innokas kokeilemaan uusia purnukoita mutta yleensä ihastus hellittää nopeasti. En tiedä mikä siinä on, odotanko ihmettä vai valitsenko kuitenkin aina väärät tuotteet? Ehkä sitä luulisi nyt jo tuntevansa ihonsa mutta huteja tulee silti, sitä laiskistuu heti jos uudesta kalliista voiteesta ei olekaan mihinkään. Täytyisi aina muistaa että myös ruokavaliolla, unella sekä hyvällä mielellä on vaikutuksensa ihoon. Eli myös lasi viiniä ja yöunet parhaan kaverin sohvalla voivat joskus olla juuri sitä mitä ihosi tarvitsee, hah!

 59. Olen juuri sun postauksien myötä alkanut pikkuhiljaa vaihtamaan kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Se sun kylppärikaapin esittely-postaus oli todella hyvä, löysin monta hyvää tuotetta itselleni juuri siitä ja tilasin Jolielta. (Täytyy muuten myös kehua heidän asiakaspalveluaan, kyselin jotain tuotteista illalla ja aamulla oli jo vastattu ja päivän päästä testerit lähetetty kotiin. <3)
  Olisipa mahtavaa voittaa tämä arvonta, sillä juuri pähkäilen kuorinta- ja naamiotuotteiden kanssa. Ja olisi kiva päästä tutustumaan ko.paikkaan, ainakin sähköpostien välityksellä on jäänyt todella hyvä fiilis.

 60. Mukana arvonnassa! Tää mennyt talvi on mahdollisesti ollut maailman pisin ja se kyllä näkyy minunkin kasvoissa. Väriä ja hehkua kaivataan ihoon ja ja olisi ihana saada Joliesta vinkkejä nyt kevään vihdoin alkaessa :) kiitos muuten ihanasta blogista, Musla on ihan paras!

 61. Aivan mahtava postaus ja ihana arvonta!! Mun herkkä mutta ajoittaisiin epäpuhtauksiin ajautuva iho tarttis niin tätä. Ihanaa kevättä teille ja kaikille kommentoineille, me ansaittas tää kaikki

 62. Tälle ois kyllä tosi kova tilaus! Aikuisiän aknen ja talven jäljiltä iho ei tiedä enää miten päin olla.

 63. Uu täytyykin testata höyryttämistä, kuulostaa myös rentouttavalta.
  Tähän arvontaan oli pakko osallistua! Tuntuu että ona ihoni on muuttunut (jätin hormonaalisen ehkäisyn pois) ja siksi olisi kiva päivittää omaa ihotyyppiä ja sen tarpeita ☺️ Plus jolie on yksi kaupungin ihanimmista paikoista! Pus vaan sinne jos lukevat kommentteja

 64. Moi! Kiitos tästä postauksesta, tuli mullekkin paljon uusia juttuja, vaikka luulin olevani perillä.. 😀 Seerumi ainakin ois hankinnassa sitten. Huomaa et tässä iässä (28) iho alkaa jo vähän elää omaa elämäänsä, silleen että se tarttee entistä enemmän huolenpitoa. Enää ei voi nukkuu ja syödä miten sattuu. :)

 65. Tää olis mulle todella tarpeen! Iho käyttäytyy välillä niin kummallisesti, että kaipaisin ammattilaisen taitavaa otetta kertomaan vinkkejä miten sitä milloinkin hoidetaan! Eli mukana ollaan :)

 66. Olen koukuttanut poikaystäväni kasvojen akupisteiden painelemiseen. 😀 Omien kasvojen hieromiseen ei kohta riitä aikaa, kun rakkaasta pitää niin mielellään huolta… Konsultaatio olisi mahtava!

 67. Ihanaa!! Osallistun arvontaan! Maanantaina aloitan työharjoittelun, ja stressaamisen merkit näkyvät ihollani kilometrin päähän. Tämä tulisi siis todella oivaan aikaan!

  Fresh

 68. Ooooh! Aivan järkyttävä finninaamat täällä imetyksen loputtua. Kyllä kelpaisi käynti Joliessa.

 69. Oi olisipa ihanaa, jos arpaonni osuu kohdalle! Vinkit ihonhoitoon ja tuotesuositukset luonnonkosmetiikasta kiinnostavat aina.

 70. Ihana kevätarvonta! Tutustuin juuri kyseiseen liikkeeseen jolieboxin, kotiinkuljetettavan luonnonkosmetiikan yllätyspaketin, kautta. Olisi hienoa päästä oppiin!

 71. Ooooh niin mukana. Tunsin lukiessa oikein kuinka kasvoni alkoivat huutaa kosteutta ja hellimistä.

 72. Oih, olisi ihana saada ammattilaisen konsultaatio, mitä en opiskelijana itse pystyisi missään nimessä kustantamaan! :)

 73. Mahtava arvonta! Ja juuri oikeaan aikaan. Käytössä on pelkkää luonnonkosmetiikkaa, mutta konsultaatiolle olisi todellakin tarvetta.

 74. Olisi ihana päästä konsultaatioon! Erityisesti oikeanlaisten puhdistustuotteiden valinta on tuottanut viime aikoina päänvaivaa.

 75. Oi! Kuulostaa ihanalle! itsekin kaipaisin hieman opastusta ja oikeiden tuotteiden suositteluja, uusi olen vielä luonnonkosmetiikankin parissa. Kaikki on niin uutta ihanaa ja ihmeellistä että herkästi eksyy purkkiviidakkoon! :)

 76. Kiitos hyvästä kirjoituksesta, joka muistutteli tärkeistä ihonhoitorutiineista. Suvi olet huikea ammattilainen ja mielelläni tulisin sinun konsultaation ja täydentäisivät ihohoitovarastoni sinun asiantuntemuksen avulla!

 77. Tosi hyvä perusasioiden läpikäynti. Yritän houkutella kaveria paremman kasvojen hoidon pariin, tässäpä erinomainen aloitus :)

 78. Hyvä kirjoitus ja muistutus perusasioista! Olisipa ihana voittaa tällainen palkinto! Luonnonkosmetiikka kiinnostaa paljon ja tuntuu että sen + ihonhoidon saralla paljon opittavaa vielä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *