Enni Kois­ti­nen

Enni on graafinen suunnittelija, josta tulee vielä jonain päivänä kylpylänomistaja. Enni inspiroituu kylpylöistä, yksityiskohdista, huonosta graafisesta suunnittelusta ja marttailusta.

Enni rakastaa illalliskutsuja ja ruoanlaittoa. Hän kokkaakin kahden neliömetrin keittokomerossaan itsepäisesti ihan mitä vaan marmeladista japanilaisiin perinneruokiin ja hapatetusta näkkileivästä ranskalaisiin jouluhalkoihin. Ruokajuttujen lisäksi Ennin kirjoitukset käsittelevät hauskuutta sanan kaikissa eri muodoissa.

Jos olisit ruoka, mikä olisit?
Folioon kääritty uuniperuna. Lempeä ja pyöreä, mutta kimaltelevalla ulkokuorella varustettu comfort food, joka sopii yhteen monenlaisten kastikkeiden ja täytteiden kanssa. 

Millainen olisi täydellinen viikonloppusi?
Ainakin se sisältäisi tuntikausia kestävän skumppabrunssin, jonka päätteeksi kaikki tanssisivat villisti. Seuraavana päivänä mentäisiin metsään rauhottumaan ja saunottaisiin. Lopuksi katsoisin vielä joku leffan vilttiin kietoutuneena.

Guilty pleasure?
Tämä on todella vaikea kysymys, koska fiilistelen kaikkea tosi noloa erittäin avoimesti. Euroviisut? Musikaalit? Ace of Base? Adult oriented rock eli AOR-musiikki? 

Mikä vie eniten aikaasi?
Peiton alla loikoilu. Rakastan sitä. Kiireettöminä aamuina saatan harjoittaa tätä taitolajia useita tunteja ennen nousemista.

Oudoin toiveesi?
Että joku meedio vahvistaisi teoriani edellisestä elämästäni, jossa olin satavarmasti 70-luvun diskohuumassa elänyt gaymies, joka esiintyi musikaaleissa. Tämä teoria selittäisi niin paljon mieltymyksiäni.

Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa?
Ainakin teettäisin arkkitehtuurisesti upean talon. 

Lempituoksusi?
Kardemumma ja “ulkomaan tuoksu”, eli sellainen roskiksen, tupakan, ruoan, saasteiden, vanhojen talojen ja erilaisen ilmaston yhteistuoksu.

Mitä asiaa et koskaan enää tee uudelleen?
Polta pilveä. Oon ihan liian herkkä sellaiseen. Se oli kaikin puolin kamalaa.

Mistä aiheesta osaisit antaa tunnin presentaation ilman valmistautumista?
Kylpylöistä ja julkkisjuoruista.

Mottosi?
When in doubt, add glitter.

Seuraa Enniä Instagramissa: @ennikoistisesi

Haluaisitko tehdä Ennin kanssa yhteistyötä? Ota yhteyttä hello@musla.fi

More to read

Otsatukka on ansa

Kirsikka Simberg

Tunnen pienen piston sydämessäni, sillä sanoin kaikille, että otsatukka on paras ja kivoin idea ikinä.

Q&A: Frantsilan Virpi Raipala-Cormier

Mia Frilander

Haastattelussa Frantsila-luomukosmetiikkamerkin perustaja, Virpi Raipala-Cormier.

Tofu Bahn Mi

Enni Koistinen

Kolonialismin lahja ruokamaailmalle.

Mitä jos kaikki jännittää?

Katri Mutikainen

Paljastus: jännitän ihan kaikkea.