Sukka­housut jalkaan

...uusi päivä alkaa, heippa ja hyvästi huonot sukkikset.

Olen sukkahousujen suurkuluttaja. Ärsyttää suunnattomasti, kun sukkahousujen kaltainen kulutustuote menee yleensä niin helposti rikki ja aina vaan pitää ostaa uusia rikkoutuneiden tilalle. Luin muuten jostain, että ensimmäiset sukkahousut oli luotu nimenomaan megakestäväksi tuotteiksi, joihin ei koskaan tullut reikiä. Jossain vaiheessa myyntimiehet tajusivat, että myynti kasvaa huomattavasti jos sukkiksista tekeekin paljon heikkolaatuisemmat. Sukkahousuja käyttävät naiset ostavat näin aina vaan lisää ja lisää uusia sukkiksia, koska niitä tarvitaan rikkoutuneiden tilalle. Argh, mikä hehkulamppuhuijauksen jatkumo! Haluan ikisukkahousut!

Olen melkein koko ikäni käyttänyt isojen ruotsalaisten vaatejättien sukkahousuja. Ähkinyt, änkenyt, kiroillut ja vetänyt pyllyn alle valahtaneita sukkiksia kerta toisensa jälkeen.

Ei oo muuten helppoa yrittää ottaa elegantteja kuvia sukkahousuista. Saimme blogipoikaystävän kanssa kuvauksissa viikon naurut.

Viime vuonna valaistuin. Ostin muotilehtien hehkuttamat Wolfordin sukkahousut ja oo äm gee! Heti ensivetäisyllä tunsin laittaneeni päälle jotain erityistä. Miten nää tuntuu näin silkkisiltä! Miten nää tuntuu niin hyvältä päällä!

Päivän käytön jälkeen fiilikset vaan voimistuivat. Miten nää ei valahda minnekkään! Miten nää voikin tuntua niin silkkisiltä!

Wolfordin sukkahousut maksaa yli tuplasti enemmän (30-35€) normisukkahousuihin verrattuna, joten semipihinä kuluttajana kassalla hieman kirpaisi ensimmäisiä pareja ostaessa. Mutta Wolfordit kestää huomattavasti muita sukkiksia kauemmin – ne ei rei’inny ja nukkaannu läheskään niin helposti. Olen pärjännyt kaksilla Wolfordin sukkahousuilla syksystä asti, kun aikaisemmin ostin yhteensä noin kuudet sukkikset koko sesongin aikana. Uudet joutu ostamaan aina rikkoutuneiden tilalle.

Wolford ei ole muuten maksanut mitään tästä postauksesta (olispa). Fanitan tuotetta vaan ihan täysillä. Itävaltalaisen Wolfordin tuotteet valmistetaan Itävallassa ja Sloveniassa.

Lempparini Wolfordin perus sukkahousuista on 70 denierin mustat perussukkahousut, joita jostain syystä saa ainoastaan tavarataloista (esim. Stockmannilta). Ne ovat vain aavistuksen läpikuultavat. Wolfordin myymälästä saa myös 66 denierin vastaavia sukkiksia, jotka ovat astetta läpikuultavat. Kuvissa minulla on päällä 66 denierin pöksyt.

Raivostuttavin ominaisuus halpis-sukkiksissa on ollut niiden valuminen. Veikkaan että se johtuu paljolti vartalotyypistäni: jos on vartalosi on minun tapaan herkulliseen muffinssin muotoon taipuvainen, eivät Wolfordin sukkahousut tipu minnekkään. Aaahh, bliss.

Joskus kyllä Wolfordeihinkin tulee reikiä – vaan aika harvoin. Silloin alkanut reikä ja purkaantunut silmäpako saadaan kuriin kirkkaalla tai mustalla kynsilakalla. Voilà!

Kirsikka on nauranut niin monet kerran ghetto-vinkilleni sukkahousun reikien tekemisen näkymättömäksi: väritän ihon reiän kohdalta mustalla tussilla. Permanent-tussi toimii parhaiten. Sukkahousut ei liiku milliäkään reiän kohdalta (eipä). You heard it here first.

More to read

Eggnog eli munatoti

Kirsikka Simberg

Lasillinen Amerikkalaista joulutunnelmaa.

Suosituksia lempivaatteiden löytämiseen

Kirsikka Simberg

Rakastan muotia ja vaatteita, mutta oma vaatekaappini ei ollut toimiva. Se oli täynnä “kaikkee ihanaa” muttei koskaan mitään yhteen sopivaa ja usein ei edes mitään minulle sopivaa.

Musla / Syyspuutarha

Syyspuutarha

Kirsikka Simberg

Aloittelevan puutarhurin muistiinpanot.

Musla Marimekko mekko kesä 16

Kesä 16 Marimekko

Kirsikka Simberg

Marimekon uudet kuosit.