Time to Flow

Flow Festivaali on täällä taas (Iiiik vähän jännittää jo etukäteen).

Flow on yksi kesäni kohokohdista, loppuhuipentuma. Laskin, että tämä on minulle jo yhdestoista vuosi putkeen Flow Festivaaleilla.

Ajatus Flow’n skippaamisesta kuulostaa vieraalta. Jos jättäisin menemättä Flow’hun, mietin aina sitä järkyttävän suurta FOMO -tunnetta (Fear of Missing Out), joka satavarmasti tulisi ekojen festarikuvien pompsahtaessa silmille eri puolelta somea.

Menen Flow’hun aina tunnelma edellä – hyvät esiintyjät ovat vain plussaa. On ihana tutkia festarialuetta, fiilistellä valaistusta ja törmätä tuttuihin.

Tämän vuoden artistikattaus ei ehkä ole täysin omaan makuuni sopiva: tahdon tanssia ja aika monet esiintyjät kuulostavat aikamoiselta…mölyltä. Tai sellaiselta, jonka tahdissa voi hieman hytkyä kunnon jorauksen sijaan. Nään jo itseni tsekkaamassa puolitoista biisiä Lana Del Reyltä ja The xx:ltä, johon totean ”boring” ja suuntaan jonnekkin takapihalle tanssimaan.

Tämän vuoden Flow’n ohjelmisto kärsii massoja tanssittavan bailumusan puutteesta. Itse odotan ehkä eniten Alman keikkaa, jossa kaikki todennäköisesti sekoavat. Näin Alman livenä Slushissa talvella ja keikka oli ihan mieletön!

Odotan ja oletan tulevani yllätetyksi positiivisesti musiikin puolesta, kun seilailen alueella lavalta toiselle. Festareilla on ehdottomasti parasta, kun yhtäkkiä löytää itsensä jonkun rändöm afrikkalaisbändin keikalta fiilistelemässä entuudestaan tuntematon esiintyjää.

Odotan myös Frank Oceanin keikkaa, Samphan tunnelmallista pianosettiä, Beth Ditton energiapommia, Aphex Twinin friikkijytää, Princess Nokian kosmista räppiä (kaikki hehkutti Nokian viime talven Helsingin keikkaa ihan mielettömäksi), PEU:n nörtti-italoa sekä Bright Balloon 360 Stagen intiimejä keikkoja.

Uusi Bright Balloon 360 lavan alue näytti tosi kivalta pyöräillessäni siitä äsken ohi. Pallolava on kokonaan uudella alueella, siinä puistoisella nurmikolla pyöräparkin tilalla. Alue on myös uusi samppanja-alue (hyvä, sillä edellisenä vuosina samppanjabaari on ollut iso, ruuhkainen pullonkaula, joka on ollut aivan liian tukossa nautiskelijoista).

Sunnuntaina aion suunnata jatkoille Kuudennelle Linjalle, jossa D.R.E.A.M eli Taika Mannila ja Lina Schiffer soittavat parasta tanssimusaa niille bilettäjille, joille sunnuntai on festareiden pääpäivä.

Minä ja Katri suunnataan Flow’hun kolmeksi päiväksi – tulkaa moikkaamaan, heitetään yläfemmat!

 

Kuvat: © Flow Festival / Kimmo Metsäranta & Maija Astikainen

More to read

Avokadojuoma ja ultimaattinen blenderikokeilu

Enni Koistinen

Kuohkea ja freesi avokadojuoma ja raa'at porkkanat tehosekoittimessa.

Parhaat meikkivoiteet

Mia Frilander

Kirsikka kysyi, minä vastasin.

Vaatepaasto-muistiinpanoja: shoppailu stressinhallinnan välineenä

Kirsikka Simberg

Vaatepaasto-oivalluksia.

Kirsikka Simberg

Kirsikka Simberg

Kirsikka on Helsingin Töölössä asuva stylisti, joka nauttii melkein yhtä paljon työnteosta kuin lomailusta.