About Musla

Kirsikka Simberg perusti Muslan vuonna 2012. Nyt Musla on itsenäinen nettijulkaisu ja media, jonka vakituiseen työryhmään kuuluvat Kirsikan lisäksi Enni Koistinen ja Mia Frilander.

Musla julkaisee erilaisia sisältöjä lifestyle -jutuista yhteiskunnallisiin kirjoituksiin, eikä pelkää olla joskus väärässä tai erilainen. Musla on ajattelevan ihmisen media. Musla on ajankohtaisia muistiinpanoja muodista, taiteesta, asumisesta ja matkustamisesta. Musla rakastaa Helsinkiä ja hyviä ravintolasuosituksia ja tapaa mielellään uusia ihmisiä. Musla on kulttuuria, arkielämää ja marttailua. 

Arvoihimme kuuluvat kiltteys, eettisyys, huumori ja usko siihen, että luovuus ja estetiikka voivat vaikuttaa sekä yksilön että yhteiskunnan mielenmaisemaan. Tahdomme vaikuttaa positiivisesti ympäristöömme. 

Jos Musla olisi jälkiruoka, se olisi vispipuuro kermalla ja sokerilla.
Jos Musla olisi cocktail, se olisi Negroni.
Jos Musla olisi DJ, se soittaisi alkuillasta tämän kapplaeen ja loppuillasta tämän.

Jos tahdot tehdä kanssamme yhteistyötä, ehdottaa projektia tai keskustella kaupallisesta yhteistyöstä ole rohkeasti yhteydessä. Tuotamme tekstiä, video- ja kuvamateriaalia ja meillä on käytettävissämme kuvittajien, graafikoiden ja koodareiden osaamista.

Ota yhteyttä: hello@musla.fi
Musla Instagramissa: @muslafi
Musla Facebookissa: Musla