
Kevätpuuro
Resepti raikkaaseen smoothie-tuorepuuroon.
Tuorepuuro vaatii mielestäni yleensä makeutusta, kuten esimerkiksi hunajaa tai makeita marjoja. Myös raastettu omenaa tai päärynä toimivat tosi hyvin makean raikkauden tuojina.
Jos taas lämpimästä kaurapuurosta haluaa makeaa, toimii muussattu banaani siinä loistavasti. Viimeaikoina olen yhdistänyt myös kaksi hieman yllättävää aamupalakaveria keskenään: puuron ja smoothien. Tuotos näyttää kauniilta, maistuu hyvältä ja lasipurkkiin pakattuna se kantautuu helposti töihin evääksi.
Tämä ohje on suurpiirteinen, sillä puuro-ohjeita ja smoothiemakuja on niin moneksi, että suosittelen jokaista valmistamaan kombon omien mieltymyksiensä mukaan. Omassa puurossani käytin kuitenkin mantelimaitoa ja smoothiessa vadelmia ja persikoita.
TUOREPUURO JA KOOKOS-VADELMASMOOTHIE
puuroon:
2rkl kaurahiutaleita
2rkl chian siemeniä
turkkilaista jugurttia
mantelimaitoa
smoothieen:
pakastevadelmia
banaani
persikka
appelsiini
turkkilaista jugurttia
kookosvettä
Varmista, että smoothiesta ei tule liian litkua ja lisää tarvittaessa juggurttia tai banaaneja jämäköittämään.


More to read

Back to syys, back to work with R-collection
Musla
Parhaat asut ja muotioraakkelin vinkit syksyyn R-Collectionin kanssa.

Rakastan kasviksia
Kirsikka Simberg
Tämä on oodi kasviksille! Rakastan niitä ja olen opetellut vaihtamaan jopa irtokarkit lanttulautaseen.

Muotoilu on kuvittelua
Vieraskynä
Helsinki Design Week alkaa torstaina 5.9. ja kestää sunnuntaihin 15.9. asti. Kymmenen päivän aikana kaupungissa järjestetään noin kaksi sataa muotoilualan tapahtumaa työpajoista muotinäytöksiin.