#Squad­goals

Se että on edes yksi tyyppi, joka jaksaa vastata puhelimeen, kun juokset kakkaa pakoon, on todellakin tarpeeksi.

Kutsuin viime viikolla syntymäpäivilleni ystäviäni ja tajusin, että omistan pari todella rakasta ystävää joille voin kertoa kaiken, ja olen siitä suunnattoman onnellinen. He ovat niitä, joille voin soittaa itku kurkussa, kun olen esimerkiksi tukkinut vanhempieni vessan ja aiheuttanut vesivahingon, jonka jälkeen olen kaiken lisäksi vielä paennut paikalta.

Jossain vaiheessa mietin miksen omista suurta kaveriporukkaa, jonka kanssa voisin matkustella, käydä festareilla ja juhlimassa. Olen usein se seilaaja joka kulkeutuu kaveriporukoista toiseen kuulumatta kuitenkaan täysin mihinkään.

Sain ensimmäisen parhaan ystäväni kun olin seitsemänvuotias. Hänen nimensä oli Emmi ja kävimme ala-asteella samaa luokkaa. Lauloimme iloisina Hesburgerin perunasalaatti-tunnuslaulua ja söimme paljon paahtoleipiä sekä harrastimme musiikkia. Emmi myös seisoi uskollisesti vierelläni ala-asteen koulukiusaamisajat, enkä muita ystäviä oikeastaan tarvinnutkaan.

Nykyiseen parhaaseen ystävääni tutustuin ala-asteen viimeisellä luokalla, josta lähtien hän onkin ollut suurin ilo ja tuki elämässäni. Viettäisin mieluusti suurimman osan elämästäni vain vaikka istumalla autossa hänen kanssaan.

Sosiaalinen media on tehnyt ystävyydestä erikoisen. Erikoisella tarkoitan sitä illuusiota ystävien määrästä jonka se helposti luo. Facebookissa ystäviä on yhtäkkiä yli tuhat ja aina kun kavereita tavataan, siitä postataan ja käytetään hashtagia: Squadgoals. Aurinkoisina kesäiltoina saattaa tuntua, että kaikki muut ovat jossain, jos itse sattuu pötköttämään kotisohvalla töiden jälkeen ja selata Instagramia.

On ihanaa omistaa paljon erilaisia ystäviä, mutta vielä parempaa on omistaa edes yksi ihminen johon voi luottaa täysin, jonka kanssa voi nauraa kippurassa ja jolle voi myöntää mokanneensa paetessaan lokapalvelua.

Olen onnekas, kun omistan parhaan ystävän ja tiedän että se ei ole mikään itsestäänselvyys. Ystäviä saa olemalla ystävä muille; kuuntelemalla, auttamalla ja osallistumalla. Jo kahden tyypin yhdistelmä on täydellinen porukka.

Jos huomaat jonkun olevan yksinäinen, pyydä häntä mukaan porukkaasi, oli se sitten iso tai pieni.

More to read

Musla juhannus Pellingissä saaressa

Juhannuksena saaressa

Kirsikka Simberg

Vietimme juhannuksen Pellingissä. Ajoimme Helsingistä Pellinkiin veneellä, ilma oli tyyni, mutta harmaa ja vähän sateinen.

Happy place -paikat

Mia Frilander

Paikat, joissa tunnen itseni onnelliseksi.

Helsingin ja Espoon uimarannat

Katri Mutikainen

On hauskaa huomata, että kun aurinko vähänkin pilkottaa, ihmiset kerääntyvät heti eri lammikkojen ja vesialueiden ääreen.

Löydä uusi ekomerkki: Hoth & Bothered

Mia Frilander

Jatka lukemista, jos luomusilkkitopit kiinnostavat.