Elegant­ti talvi­tyy­li: pitkät (silkki) kalsarit

Aboutin vilkkasilkkiset alusvaatteet ovat varmaan ylellisin asia vaatekaapissani juuri nyt. 

En ole sukkahousujen suurin fani, varsinkaan sillon kun niiden tarkoitus on olla lämmittävä elementti päällysvaatteiden alla. Niin epämukavat! Aina jotenkin liian ihossa kiinni ja haaroista ahdistavat ja sisätiloissa kuumat. Pitkät kalsarit on paljon kivemmat.

Aboutin alusvaatteet eivät kuitenkaan ole mitkä tahansa pitkikset, vaan materiaali on ihan mega ylellistä ja pehmeää. Lisäksi kangas joustaa sivusuunnassa, minkä takia ne eivät tunnu päällä samalla tavalla ihoon liimautuvilta kuin useimmat sukkahousut.

Kuvasimme erään jäätelömerkin jäätelöpakkauksien uusia kansikuvia viime viikolla. (The glamorous life of a stylist.) Käytännössä se tarkoitti sitä, että tein kolmen päivän aikana noin 50 jäätelöannosta huoneessa jonka lämpötila lähenteli pakkasasteita. (Liioittelen ehkä vähän, mutta eri jäätelömakuja oli muistaakseni 16 erilaista, joten tein ainakin 20 annosta.)

Jotta kuvattavat jäätelöt eivät olisi sulaneet ennenaikaisesti, pidimme studion ovet auki koko päivän. Lämpötila studiolla oli siis oikeasti suurinpiirtein nollassa koko kahdeksantuntisen kuvauspäivän ajan.

Legginssit ja alustoppi: 75%merinovillaa ja 25%silkkiä.

Puin joka päivä Aboutin pitkikset ja topin päällysvatteiden alle ja pysyin lämpimänä koko kolmipäiväisen jäätelörupeaman ajan.

Minulla on legginsseistä sekä mustat, että nuden väriset versiot ja molempiin kuuluvat aluspaidat, joita käytän sekä ohuiden puseroiden, että neuleiden alla oikeasti päivittäin. Mun elämä on muuttunut sen jälkeen kun löysin taas villahousut. #Blessed

Legginssejä ja aluspaitoja myy Helsingissä Tre- kauppa Mikonkadulla. Tsekkasin ja Tren verkkokaupasta ei ainakaan juuri nyt löydy näitä, mutta jos kaupalle laittaa viestiä niin niiden postituskin varmaan onnistuu.

Nyt kun pakkaset on ehkä vihdoin saapumassa Helsinkiin, tekisi mieli vielä ostaa Mian aikaisemmin suosittelema Ruskovillan kauluri. Tulispa lunta!

Aboutin alusvaatteita myy TRE-konseptimyymälä Mikonkadulla. Kuvan lehti: REVS Magazine

More to read

Aloittelevan minimalistin luottokosmetiikka

Mia Frilander

Nämä purkit ostaisin heti uudestaan, jos kylppärikaappini tuhoutuisi.

Hotelliviikonloppu kotona

Mia Frilander

Jos et pääse hotelliin, hotellin pitää tulla luoksesi.

2 x pastellilakanat

Kirsikka Simberg

Kesä tulee ja kaikki hempeät asiat (ja päiväunet) kiinnostaa!

Crème Ninon al fresco

Kirsikka Simberg

Katettiin lounas ulos ja syötiin ranskalaista hernekeittoa.