Hyvää nais­ten­päi­vää 2018

Yhteistyössä: Sloggi

Tänään vietämme naistenpäivää, juhlimme tyylimuusia ja pukeudumme kukkahattuihin sekä saumattomiin alusvaatteisiin.

Sloggi lanseeraa tänään naistenpäivänä uuden  Zero feel mallistonsa. Malliston kantava slogan on Unfasten your self. Ajatus vapautumisesta ja omien rajoitteiden ylittämisestä toimii koko kamppiksen kantavana teema. Ja siitä, ettei rintsikat saa puristaa, koska epämukavissa vaatteissa ei saa mitään järkevää aikaiseksi.

Toimin Sloggin brändi-lähettiläänä ja olen siitä tosi iloinen, koska nyt voin kuolivuoteellani muistaa, että olin kerran alusvaatemallina.

Ensin kyllä luulin, että Sloggi oli erehtynyt pyytäessään minua mukaan ja olin varma, että viestin piti oikeasti mennä Mialle. Sen jälkeen kauhistuin, koska en todellakaan ole koskaan ajatellut esiintyväni missään alustopeissa julkisesti. Aiheesta kirjoittaminenkin tuntuu hieman epämukavalta. (Toisin kuin Zero feel topit! Lol, läääppä-läppä! Tai siis on ne mukavat, mutta tää ontuva puujaka oli vitsi.)

Unfasten your self -teeman mukaisesti päätimme julkaista pienen sarjan postauksia, jotka kaikki julkaistaan tänään yhtä aikaa. Tätä kokonaisuutta voi ajatella pieneksi nettijulkaisuksi. Osa postauksista toteutetaan yhteistyössä Sloggin kanssa, ne on merkitty erikseen, mutta kaikki julkaisut sivuavat jollakin tavalla unfasten -teemaa. Juttelemme rohkeudesta ja positiivisuudesta, hölläämme tahtia, päästämme irti, asetumme mukavasti ja testaamme Zero feel toppeja. (Ne on muuten valehtelematta mukavimmat topit, mitä mun vaatekaapista löytyy.)

Henkilökohtaisesti ylitin itseni, kun suostuin tähän kamppikseen, koska jännitti tosi paljon olla jossain alusvaatehommassa mukana ja varsinkin kuvattavana. Siksi pakotin myös Ennin ja Mian toppikuvauksiin. Kuvauksissa juttelimme meidän bucjet listeistä ja rohkeudesta elää hyvää arkea. Pyysin tätä varten myös konkreettisia vinkkejä positiivisempaan arkeen Rosa Nenoselta, jonka Pilots Helsinki -yritys tarjoaa positiiviseen psykologiaan perustuvia kursseja ja tapahtumia. Lisäksi suosittelen teille voimaannuttavaa pop-musiikkia, jonka avulla olen selviytynyt monesta aikaisesta arkiaamusta.

Unfasten your self -kamppisvideon voi katsoa täällä. Sen nähtyäni mietin, että miten voikin olla, että niin suuri osa naisten alusvaatteista on niin epämukavia. Varmaan melko vaikeaa olla olla body positive, jos body on puristuksissa ja ahdingossa koko ajan. Sanoisin jotain stringeistä, mutta mun isä joskus lukee tätä blogia ja lähettää mulle tekstiviestillä toiveita, että olisin “vähemmän avoin”.

Meillä on muuten eräs mieslukija, joka on muutaman kerran kommentoinut tänne sukkahousuihin liittyviä postauksia, toivoen, että sukkiksia tehtäisi myös miehille, koska pitkät kalsarit on niin ahdistavan tuntuiset farkkujen alla. I feel you man! Tulit mieleen, tätä unfasten -teemaa pohtiessa. Terveisiä!

Haluan toivottaa teille kaikille hyvää naistenpäivää! Toivottvasti viihdytte tän pienen julkaisupläjäyksen parissa. Toivon, että siellä ei ketään tänään kiristä tai hankaa mistään ja että saadaan kaikki elää rohkeina ja vapaina meidän koko elämä ja auttaa muita tekemään samoin.

Otteita kukkahattutätien alusvaatekuvauksista

More to read

Taidesaari Naoshima

Mia Frilander

Yö maailman ihanimmassa hotellissa ja vierailu lempimuseossani, jossa ei saa käyttää kenkiä.

Kohti minimalistisempaa elämää

Mia Frilander

Aion tietoisesti pyrkiä kohti yksinkertaisempaa, selkeämpää ja rauhallisempaa elämää. Omani ja maapallon hyvinvoinnin vuoksi.

Flow 2019

Enni Koistinen

Kolmastoista kerta Flowssa putkeen. Dis how it went.

Spa-loma Tallinnassa

Enni Koistinen

Harva asia on yhtä rentouttavaa, kuin vedessä lilluminen ja muhkeaan frotee-kylpytakkiin kietoutuminen.