In Fiore

Kalifornialaisen In Fiore kosmetiikkasarjan 4-2-4 -metodi on tuonut ripauksen Japania kylpyhuoneeseeni.

In Fioren aromaterapiasta ja kasvilääkinnästä inspiraationsa saavat tuotteet valmistetaan Tokiossa. Lisäksi merkin nimikko 4-2-4 -puhdistusmetodiin kuuluu japanilaisten suosima kasvojen hierontarituaali.

Lähestyin jokapäiväistä kasvojen hierontaa aluksi hieman skeptisesti, sillä olen kiirehtivä häslääjä ja ajattelin, että kenellä muka on aikaa puhdistaa kasvojaan minuuttitolkulla joka ilta?

Turns out: minulla!

Kasvojen lymfahieronta on parasta pitkään aikaan. Rakastan sitä ja se on saanut kiinnostukseni lymfahierontaa kohtaan kasvamaan entisestään. Olen suuri kuivakuppauksen, infrapunasaunan ja akupunktion ystävä, joten ei oikeastaan ole yhtään ihme, että kasvojen lymfakiertoa edistävä hieronta tuntuu myös tosi hyvältä. Unelmissani kävisin koko vartalon lymfahieronnassa kuukausittain, mutta toistaiseksi tyydyn omassa kylppärissä tehtävään päivittäiseen ilmaisversioon tästä luksuksesta.

In Fioren punaiset lasipullot: such luxury. Merkki valmistaa myös hajuvesiä.

4-2-4 -metodi

In Fioren lanseeraama 4-2-4 -metodi ehdottaa, että kasvoja hierotaan ensin neljä minuuttia öljyllä, sitten kaksi minuuttia puhdistusemulsiolla ja lopuksi kasvoja huuhdellaan vedellä neljän minuutin ajan: ensin kuumaa vettä kahden minuutin ajan ja sitten kylmää vettä kahden minuutin ajan.

Kylmän ja kuuman veden vuorottelu vilkastuttaa kasvojen verenkiertoa entisestään.

4-2-4 -metodin kirjaimellinen seuraaminen tuntuu minusta vähän veden tuhlaamiselta, joten seuraan metodia suurpiirteisesti ja käytän yleensä musliiniliinaa juoksevan veden sijaan.

In Fioren homeopaattinen Lustra-puhdistusöljy tuoksuu aivan ihanalta. Vähän makealta olematta kuitenkaan yhtään äitelä. Tuoksusta tulee mieleen meidän itse tekemä kriikunaviina tai japanilainen umeshu. Kasvoja hierotaan öljyn kanssa kaulasta ylöspäin kevyesti sormenpäillä aina otsaan asti.

Hieronnalla pyritään kohottamaan kasvojen ilmettä ja vilkastuttamaan lymfakiertoa. Muutaman minuutin kasvohieronnan aikana öljy imeytyy ja puhdistaa ja hoitaa ihoa. Voitte katsoa täältä hyvän havainnekuvan hierontatekniikasta.

Öljyä seuraa puhdistuksen viimeistelevä Treate-puhdistusmaito ja kosteuttavaa Aloe veraa sisältävä Vitale-kasvovesi.

Hoidon jälkeen iho tuntuu tosi aktiiviselta. Hieronta ja kylmän ja kuuman veden vuorottelu saa veren kiertämään kasvoilla ja ihon näyttämään eloisalta. Kotona tehtävä face lift à la In Fiore on tämän syksyn vakiorutiinini.

Kaikki jutun tuotteet: Jolie.

More to read

Manifesti: Älä koskaan näe vaivaa shoppailun eteen

Mia Frilander

Kaikki limited edition -mallistot ottavat päähän. Tavaroiden ympärille luodaan ostoshysteriaa sen kautta, että niitä on vain rajoitettu määrä.

Miestenosastoilla

Katri Mutikainen

Olen tehnyt parhaat vaatelöytöni miesten osastolta.

Musla / Arkivé

Vaatekaappisi tarvitsee kauneusrutiinin

Mia Frilander

Uusi vaatehuoltosivusto inspiroi huoltamaan vanhaa uuden ostamisen sijaan.

Musla Botany – The Vegan Alchemist

Mentorit

Kirsikka Simberg

Ole aktiivinen. Etsi itse itsellesi mentori. Mene työharjoitteluun. Etsi joku, joka tekee asioita, joissa haluat olla hyvä ja pyydä heiltä apua.