Musla kesä suomi

Kesä tulee: Feel the sun

Löysin koneeltani kuvia viime kesän vene- ja metsäretkistä.

Tällaisessa pohjoisessa pienessä pääkaupungissa eläminen on mielestäni jotenkin erityisen ainutlaatuista, ei tarvitse olla varakas tai etuoikeutettu elääkseen rikasta ja etuoikeutettua elämää.

Katsokaa vaikka.

Tällä viikolla valmistaudun tulevaan, toivottavasti oikein kuumaan kesään, ryhtymällä seuraaviin keväisiin toimenpiteisiin:

PYÖRÄ
Haen polkupyörän kellarista, huollan sen ja kertaan liikennesäännöt. Olin pitkään just se pyöräilijä, joka piiloutui sen taakse “etten mä tiedä miten nää säännöt menee ja pelkään ajaa autotiellä”. Kröhöm. Not cool. Pyöräilijät lisääntyvät toivottavasti keskustassa kokoajan huimaa vauhtia ja jotta liikenne sujuisi turvallisesti ja kivasti kaikille, kannattaa perehtyä sääntöihin.
Täältä voi muuten vilkuilla pyörän huolto apua, jos sitä kaipailee!

PAREMMAT AAMU-UNET
Hankin makuuhuoneeseen pimennysverhot (tällä hetkellä siellä on tällainen upea lakanaviritelmä, joka on kaunis, mutte pimennä yhtään).

AAMU-UINNIT
Heitin jo talviturkin saunasta pari viikkoa sitten, mutta nyt tekee mieli kastautua hyiseen veteen kylmässä kevätauringossa! Ajattelin ajaa pyörällä Eiran rantaan ja pulahtaa aamu-uinnille.

IKKUNOIDEN PESU
Luomupesuaineella! Käytän kotona suurimmaksi osaksi luomupesuaineita muutenkin, mutta päätin nyt siirtyä niihin kokonaan, kunhan vanhat vessanpesuaineet yms. loppuvat. En tiedä tarkalleen, mitkä aineet luomupesuaineissa eroavat ei-luomu-versioista, mutta sammalmättäitä rakastavana ja meren puhtaudesta välittävänä ihmisenä ajattelin, että jos tarjolla on luontoystävällisempi versio, laitan mieluusti rahani niihin.
Käytän tällä hetkellä Ecoverin ja Methodin pesuaineita, enkä ole huomannut niiden lattian- ja pyykinpesutehoissa mitään moittimista.

FEEL THE SUN -SOITTOLISTA

Musikaalinen ystävämme, Malin, on taas tehnyt teitä ja meitä varten soittolistat: Feel The Sun ja Parasta Juuri Nyt. Parasta Juuri Nyt -lista sisältää yllättäen juuri nyt parhaita biisejä ja Feel The Sun -listaa Malin kuvailee seuraavasti: “Se on spirituaalinen aamufiilistelylista, joka sopii niin holistiselle kevätaruinko-treatmentiksi, kuin intellektuaaliseksi Le Charme discret de la bourgeoisie-brunssimusiikiksi ja silunhoitoon.”

Pakko kuunnella, koska kuulostaa niin hienolta ?

Ja näihin sanoihin, hyvää vappua! Hyvää kevättä! Mitkä teidän kevätrituaalit on? Ja mikä tärkeintä: mikä on paras luomuvessanpesuaine? Entäs ikkunanpesuaine? 

Musla kesä suomi Kerättiin jäkälää ja hienoja keppejä Ennin kanssa. (Hullun halvat huvit much?)

More to read

Puutarhasuunnitemia: siemenet, leikkokukat ja luettavaa

Kirsikka Simberg

Kukkatarhuri täällä moi! Tilasin siemeniä ja luettavaa.

Tuplakääk: osa 10

Musla

Podcastissä tiukkaa analyysiä Englannin kuninkaallisista....eli lähinnä Meghanista & Harrystä.

Kesämökin väripaletti

Kirsikka Simberg

Yksi tapa valita verhojen, kukkapenkin ja seinämaalien sävyt.

YOLO meditaatio

Kirsikka Simberg

Ajattelen kuolemaa epäilyttävän usein.