
Kirsikka Simberg
Kirsikka on Helsingin Töölössä asuva stylisti, joka nauttii melkein yhtä paljon työnteosta kuin lomailusta.
Kirsikka inspiroituu arkisista asioista, kuten mankeloiduista liinavaatteista ja palasaippuasta. Hän rakastaa stand up -komiikkaa ja opastettuja taidenäyttelykierroksia ja kivoissa hotelleissa asumista.
Kirsikka perusti Muslan vuonna 2012 ja suhtautuu siihen ja sen muihin kirjoittajiin rakkaudella. Kirsikka nauttii valokuvaamisesta, kirjoittaa kulttuurista, pukeutumisesta ja erilaisista hyvään arkeen liittyvistä asioista.
Jos olisi ruoka, mikä ruoka olisit?
Varmaan joku juusto, sellainen, mistä ihmiset ei oikein osaa päättää tykkääkö ne siitä vai ei.
Pahin pelkosi?
Kaikki tavalliset pelot, mitä nyt voi pelätä ebolasta pimeisiin kellareihin. Lisäksi pelkään, että joudun joskus johonkin julkiseen tietovisaan ja vastaan väärin johonkin helppoon yleistietokysymykseen.
Oudoin toiveesi?
Salaa fantasioin zombie-vallankumouksesta ja siitä, mitä tekisin, jos se tapahtuisi.
Mottosi?
Louis C.K sanoi, että: ”Money grows back, time doesn’t.” Se oli musta hyvin sanottu.
Salainen paheesi?
Irtokarkit ja Jø Nesbo -dekkarit.
Mitä tekisit, jos voittaisit jättipotin lotossa?
Ostaisin pienen kesäkodin Italiasta tai Etelä-Ranskasta ja sijoittaisin loput johonkin matalan riskin indeksirahastoon.
Mikä vie liikaa aikaasi?
Tyhmät TV-sarjat.
Mitä asiaa et koskaan enää tee uudelleen?
Sellasia asioita on tosi paljon. Hämmästelen aina sitä, kun joku sanoo, ettei kadu mitään tekemäänsä. Mä kadun vaikka mitä! En esimerkiksi enää ikinä pukeutuisi velour-asuun tai laiskottelisi lukion italiantunneilla niin, etten oppinut siellä mitään. Siis se opetus oli ilmaista ja mulla oli silloin niin paljon aikaa?! Such tuhlaus!
Mistä aiheesta osaisit antaa tunnin presentaation ilman valmistautumista?
Muslasta ja kaikesta siihen liittyvästä. Ja koiran kouluttamisesta. Olen salaa koirakuiskaaja.
Lempituoksusi?
Niitäkin on paljon. Kardemumman tuoksu. Myrskyn ja sateen tuoksu. Se Nivean rasva, jota myydään sellasessa sinisessä peltirasiassa. Se, kun joku polttaa kaisloja kesällä.
Insta: @kirsikkasimberg
Mail: hello@musla.fi

More to read

Easy to upgrade
Kirsikka Simberg
Otteita Martta-muistiosta: helppoja tapoja ylevöittää kaikenlaista jääkaapista fetajuustoon.

Levoton syysenergia ja miten valjastaa se hyötykäyttöön
Kirsikka Simberg
Talvea edeltävät kuukaudet ovat vuoden parasta ja mielenkiintoisinta aikaa.