Musla kuulokkeet Bose podcast

Korvil­le

Ostin Bosen jättikuulokkeet: langattomat Quiet Comfort -malliset, kunnon nörtti-muhvit.

Ne eristävät täydellisesti ääntä, joten ne päässä voi kirjoittaa rauhassa työjuttuja meluisissa kahviloissa (musiikkina: meren äänet, tietenkin), katsella elokuvia lentokoneessa niin, että oikeasti kuulee mitä elokuvassa taphtuu tai yöllä sängyssä, niin ettei toinen samassa sängyssä nukkuva herää.

Myös langattomuus on ilahduttanut. Ihanaa, kun puhelin ei enää putoile työpöydältä, kun se singahtaa pääni, joka on unohtanut kuulokkeiden ja puhelimen yhteyden, perässä kohti keittiötä. Such freedom! Kuulostaa turhalta, mutta tässä on nyt mielestäni ratkaistu jotain oleellisesti käyttömukavuutta parantavaa.

Näiden kuulokkeiden lisäksi ostin langattomuudesta innostuneena langattomat treenikuulokkeet. Aaaah, ne on niin hyvät myös.  Niistä kiinnostuneille: nämä on tosi hyvät mielestäni! Pysyvät korvissa, hyvä äänenlaatu, eikä johto nyi juostessa.

Meren äänien lisäksi kuuntelen mielelläni podcastejä ja toisinaan myös jotain musiikkia. Tässä viimeaikojen suosikit.


WTF- PODCAST

Marc Maronin isännöimä WTF on tämän hetken suosikkini. Maron haastattelee ohjelmassaan koomikkoja, näyttelijöitä, muusikkoja ja tähtihetkenään Barack Obamaa. Keskustelut ovat pitkiä ja virtaavat vapaasti, yleensä Maron aloittaa haastateltavan lapsuudesta ja kuljettaa keskustelun läpi haastateltavan elämän.


THE DINNER PARTY DOWNLOAD

Löysin tämän sarjan erään lukijan kommentin kautta ja siitä lähetän lämpimän kiitoksen! Ohjelma rakentuu täydellisen illallisjuhlan ympärille. Vieraat – joita on joka jaksossa useampi, vaikkakin yleensä joku vähän isompi stara on päävieraana – rakentavat täydellisen musalistan illalliskutuille, kertovat valitsemistaan biiseistä, ratkovat eikettikysymyksiä ja keskustelevat muista kiinnostavista aiheista. Joka jaksossa kerrotaan myös ‘ice-braker’ vitsi, joka on poikkeuksetta kömpelö puujalkavitsi. Yksi jakso kestää sopivasti juoksulenkin verran ja kuuntelenkin yleensä pari jaksoa viikossa, kun käyn lenkillä!


LENA DUNHAM, WOMEN OF THE HOUR

I love Lena, I love Emma Stones voice, I love cool girls. Tää on ihana.


KANYE WEST, LIFE OF PABLO

Rakastan julkisesti Kanye Westiä ja Kim Kardashania. Voisin selittää pitkään ja perustellisesti miksi, mutten jaksa, sanon vaan että he viihdyttävät minua. Toivoisin myös, että Kanye tekisi lisää musiikkia, enemmän ja useammin. Olen viime päivät kuunnellut tätä uutta levyä ja pidän siitä.

KCRW
Tutustuin tähän radiokanavaan asuessani Losissa. Se on paikallinen public radio -kanava, jonka toimintaa voi tukea lahjoituksilla. Musiikki ja ohjelmat: very good. Sivujen kautta pääsee käsiksi myös laajaan podcast ja keskusteluohjelmatarjontaan, mutta itse kuuntelen yleensä sivun kautta vain live radiota, kun en pysty keskittymään puheeseen vaan kaipaan taustamusiikkia.

Onko teillä podcast-suosituksia? Kuulisin mielelläni teidän lemppareista!

More to read

Taidekoti Kirpilä

Enni Koistinen

Töölöstä löytyy parikin hurmaavaa kotimuseota sekä kaupungin ihanin terassi.

Avain onneen: johdoton pölynimuri

Kirsikka Simberg

Jos harkitset uuden imurin ostamista, jätä johto kauppaan.

Marmorointifantasia

Enni Koistinen

Toteutin pitkäaikaisen (ei-pervon) fantasiani.

Musla Joutsen untuvatakki

Joutsen, Eskimo

Kirsikka Simberg

Sämpylätakki on paras.