Lakrit­si­ker­ma­vaah­to

Sokeriton raakalakritsiherkku kaikille salmiakkihulluille.

Mun suosikkijälkiruoka juuri nyt on kermavaahto ja raakalakristijauhe. Niin hyvää! Maistuu ihan lakritsijäätelölle, mutta ilman sokeria.

Söin raakalakritsia ennen suoraan purkista pienellä lusikalla, kun en osannut yhdistää sitä mihinkään, mutta tää on niin paljon parempaa ja tosi vaivatonta valmistaa. (Kiitos Katja ohjeesta!) Jos teillä on tiedossa muita ohjeita, kiinnostaa tosi paljon!

Syön kermavaahdon mustikoiden tai mustaviinimarjojen kanssa. Kermavaahtoa ei tarvitse makeuttaa, mutta siihen voi halutessaan laittaa vaniljaa. Itse en laita, koska haluun vaan lakritsiöverit, sillä rakastan salmiakin ja lakun makua.

Ohje

luomukermaa
raakalakritsijauhetta oman maun mukaan (mä laitan pari teelusikallista pariin desilitraan kermaa)
kourallinen marjoja

Vatkaa kerma. Sekoita jauhe varovasti kermavaahtoon. Lisää marjat. Tarjoile heti, että pysyy viileänä.

Jos välttelee maitotuotteita, tän voi varmasti tehdä myös kookoskermasta tehtyyn kermavaahtoon. Raakalakritsijauhetta voi ostaa monista ruokakaupoista mausteosastolta. Sitä valmistaa ainakin Urtekram.

Koristelen kesällä kaikki ruuat yrttipenkin kukkien terälehdillä. Tuiman sininen ruiskaunokki on yks mun suosikeista, penkissä ja lautasella.
Tää kuva ei liity juttuun mitenkään, mutta toi alku illan puuterinen valo vaan ilahduttaa mua niin paljon.

More to read

Musla uimapuku

Uimapuku

Kirsikka Simberg

Testasin Katrin aikaisemmin kokeileman Spot-a-shop -palvelun uikkaria metsästäessäni.

Musla Marokko Marrakech

Marrakech – Tinkimisopas

Kirsikka Simberg

Tinkiminen voi tuntua vaikealta: Miksei vaan puhuta suoraan, tässä on hinta ja sillä sipuli?

Tuplakääk: osa 4

Musla

Feikkisuhdespesiaali, aiheina mm. Lady Gaga, Bradley Cooper, Brangelina

Ikebana

Kirsikka Simberg

Rakensimme mökillä Ikebana-asetelmia osana kesä-olympialaisia.