Lauta­sel­la­ni nyt: burrata sitruunalla

Pehmoinen mieto juusto ja kirpeät säilötyt sitruunat täydentävät toisiaan.

Raskaana mun reki kokoajan mieli syödä kylmiä omppuja ja burrataa. Ei yhdessä. Burrataa ei ehkä olisi saanut syödä, koska pehmeitä juustoja kehoitetaan välttämään.

Tämä burrata-treat on suosikkini juuri nyt. Meidän K-kaupasta saa luomuburrataa ja jaetaan yleensä yksi pallero mun miehen kanssa alkupalaksi, mutta olen syönyt tämän annoksen monesti kokonaan yksinkin. (Mä syön kokoajan enemmän: nykyään me tilataan kotiin yleensä kolme pizzaa, koska meistä tuntuu, ettei kaksi riitä. Se on älytöntä, mutta musta tuntuu, että kompensoidaan unen puutetta pizzalla.)

Tämä annos on tosi helppo tehdä ja noi säilötyt sitruunat ovat aivan ihania! Tää ”ohje” on niin helppo, että sitä ei voi mitenkään kutsua reseptiksi, mutta alla tarvittavat ainekset joka tapauksessa.

Säilöttyjä sitruunoita saa ainakin isoista K-kaupoista, mutta niitä voi varmaan tehdä myös itse.

Burrataa ja säilöttyjä sitruunoita

luomu burrata pallero
sitruuna
oliiviöljyä
suolaa

Laita burrata lautselle, lorota päälle oliiviöljyä ja palasiksi leikattua sitruuna ja ripaus suolaa. Valmis! Voi syödä leipäpalan kanssa ja sanottakoon, että just nyt suosikki leipomoni, joista ostaa leipää ovat: KAlliossa Way ja Töölössä pieni, mutta aivan ihana Home Made Bakery

More to read

Rakkaudesta kuluneisiin vaatteisiin

Mia Frilander

Yksi asia, joka tässä maailmassa mättää: arvostamme liikaa uusia tavaroita. 

Musla hiussolki

Hiussolki 1

Kirsikka Simberg

A hair clip so nice , I had to buy it twice.

Musla sadonkorjuu Gasum

Sadonkorjuu

Kirsikka Simberg

Meidän kesämökillä kasvaa villiintyneitä omenapuita, kahta erilaista laatua: toisessa on vaaleat ja kiinteät omput, toisesta tulee punaisia, pienikokoisia hedelmiä.

Kolme tapaa pukea Jokapoika-paita

Mia Frilander

Olemme Kirsikan kanssa Marimekon Jokapoika-paita faneja ja kun eräs lukija kysyi meiltä vinkkejä klassikkopaidan pukemiseen, otimme haasteen vastaan.