
Lautasellani nyt: burrata sitruunalla
Pehmoinen mieto juusto ja kirpeät säilötyt sitruunat täydentävät toisiaan.
Raskaana mun reki kokoajan mieli syödä kylmiä omppuja ja burrataa. Ei yhdessä. Burrataa ei ehkä olisi saanut syödä, koska pehmeitä juustoja kehoitetaan välttämään.
Tämä burrata-treat on suosikkini juuri nyt. Meidän K-kaupasta saa luomuburrataa ja jaetaan yleensä yksi pallero mun miehen kanssa alkupalaksi, mutta olen syönyt tämän annoksen monesti kokonaan yksinkin. (Mä syön kokoajan enemmän: nykyään me tilataan kotiin yleensä kolme pizzaa, koska meistä tuntuu, ettei kaksi riitä. Se on älytöntä, mutta musta tuntuu, että kompensoidaan unen puutetta pizzalla.)
Tämä annos on tosi helppo tehdä ja noi säilötyt sitruunat ovat aivan ihania! Tää ”ohje” on niin helppo, että sitä ei voi mitenkään kutsua reseptiksi, mutta alla tarvittavat ainekset joka tapauksessa.
Säilöttyjä sitruunoita saa ainakin isoista K-kaupoista, mutta niitä voi varmaan tehdä myös itse.

Burrataa ja säilöttyjä sitruunoita
luomu burrata pallero
sitruuna
oliiviöljyä
suolaa
Laita burrata lautselle, lorota päälle oliiviöljyä ja palasiksi leikattua sitruuna ja ripaus suolaa. Valmis! Voi syödä leipäpalan kanssa ja sanottakoon, että just nyt suosikki leipomoni, joista ostaa leipää ovat: KAlliossa Way ja Töölössä pieni, mutta aivan ihana Home Made Bakery

More to read

Spa-retkellä: osa 2
Kirsikka Simberg
Spa-retki Helsingin saaristossa jatkuu. Nyt glowing skin ja fabulous hair!

Huomioita asumisesta ja Iittala 140-vuotta
Kirsikka Simberg
Iittalan juhlavuosi + lapsiperheen asumisjärjestelyt = tämä postaus

Oodi arjelle
Kirsikka Simberg
Asioita, joita arvostamme erityisesti lomamatkalta kotiin palatessamme.
Se kirjoitetaan *kehotetaan, ei *kehoitetaan.