Musla Marimekko

Mari­mek­ko SS16

Yhteistyössä: Marimekko

Olen fiilistellyt SS 16 -mallistoa antaumuksella. Se on ensimmäinen Anna Teurnellin kokonaan itse luotsaama mallisto, and it is lovely.

Ensin tulivat nämä ihanat nahkahousut, joita kävin hipelöimässä useaan otteeseen. Sitten löysin leveälahkeiset Decade -housut ja sen jälkeen kyttäsin näitä mustia vajaamittaisia housuja.

Olen vähän laiska ja aika kiireinen, joten tarvitsen helpon vaatekaapin, mutta olen silti kiinnostunut muodista enkä haluaisi näyttää Steve Jobsilta päivästä toiseen. Ostin keväällä Marimekolta itselleni sopivia perusvaatteita ja kevään mittaan aloin silmäillä myös printtikuoseja uusin silmin: Kun printti on painettu paksuun peltimäiseen puuvillaan tai ohkaiseen silkkiin, ne näyttävät relevanteilta ja kiinnostavilta. Ja toimii vastamyrkkynä Steve Jobsiudelle.
(Jopa unikkokuosi näytti yhtäkkiä jotenkin ihanalta silkkipaidassa!?!)

Myös Marimekon kevään kamppiskuvat puhuttelivat. Vietämme ystävieni kanssa kesäisin yleensä ainakin yhden viikonlopun Pellingissä, eräällä saarella – ne on mun lempi kesäpäiviä! – ja kuvissa on tosi vahvasti läsnä noiden päivien ja öiden kesätunnelma.

Olen onnesta muikeana, koska olen saanut kunniatehtävän toimia Marimekon sanansaattajana ja valita kevään mallistosta omat suosikkini. Tiedoksenne: kesällä tulee myös tosi kivat sandaalit, yhdet korolliset ja yhdet täysin matalat, jotka eivät nyt mahtuneet tähän settiin.

Laukut – I love. Ansaitsevat mielestäni erityismaininnan. Kasvisparkitusta nahasta tehty Soile-laukku on suosikkini ja patinoituu varmasti ajan kanssa kauniisti. Myös viikonloppu-kassi Datsa kiinnostaa. Laukut suunnittelee ruotsalainen Anna Werner.

Anja huivi – Silkkihuivin voi kietoa kaulaan kaulahuivin tapaan, jos on vähän pitkästynyt jättimäisiin neulehuiveihin, kuten minä, tai jättää kaulalle solmimattomana roikkumaan. Kiinnostukseni silkkihuivia ja sen monipuolisia käyttötapoja kohtaan on saanut alkusysäyksensä viimekesän bandana-innostuksesta.
Kiva juttu on myös se, että saan lahjoittaa yhdelle teistä tällaisen! Laittakaa terkut tämän postauksen kommentti-osioon, niin olette mukana tumman vihreän Anja-huivin arvonnassa. (Arvonta suoritettu 14.3).

Vihreä silkkipaita Floora – Vihreä väri viehättää erityisesti juuri nyt. Paidan on suunnitellut Mika Piirainen ja kuosin nimi on Raide.

Tilda trenssi – Classique! (Ask your self: What would the French girls wear?)

Musla Marimekko

Löysin paljon kivaa myös viime viikolla julkiastuista Pre Fall kuvista, jotka on kuvannut Johnny Kangasniemi. Tämä lookki oli ihanin; seebra-tossut ja jäykän näköinen tunika, näyttävät erityisen kivoilta.

More to read

Musla Aloe Vera

Plant life: Aloe Vera

Kirsikka Simberg

Aloe vera on ruusukkeen muotoinen mehikasvi, sympaattinen erakko, vähään tyytyväinen pullero. I love it. Hoito-ohjeet, vinkkejä lukemista aloittelevalle Aloen kasvattajalle.

Miksi tanssin

Enni Koistinen

En ole himoliikkuja. Tykkään tietenkin urheilun jälkeen tulevasta endorfiinipaukusta, mutta monet urheilulajit ovat mielestäni joko aivan liian vakavia tai yksitoikkoisia.

Pieniä himaparannuksia

Enni Koistinen

Teimme kotiimme hiljattain pari pientä, mutta tunnelmaa ja sisutusta paljon parantavaa muutosta.

Vaalit tulee, mitä siitä pitäisi ajatella

Kirsikka Simberg

Tapasin toimittaja Ville Blåfieldin, koska kohta on kuntavaalit ja halusin, että joku vastaa tyhmiin kysymyksiini.