Marras­kui­sia kauneu­den­hoi­toa­ja­tuk­sia

Ihonhoidon trendeistä tärkein, tai ainakin säännöllisesti ajankohtainen: vampire chic.

Kasvatin kainalokarvat, koska ajattelin mennä poistamaan ne laserilla. Toimenpidettä varten karvojen pitää antaa kasvaa. Kasvatustyön tehtyäni tajusin, etten ollut ikinä edes nähnyt kainalokarvojani, sillä olen ajellut ne teini-ikäisestä asti. Lyhyttä sänkeä ei lasketa, sillä kasvaessaan karvat muuttuvat pehmeiksi ja kiiltäviksi. Ne oli aika ihanat oikeastaan. En mennyt laseriin, mutta ajelin ne silti lopulta. Toisaalta ymmärrän, miksi monet eivät. Jäi mietityttämään tämä asia.

Uni ja aurinko vaikuttavat ihoni kimmoisuuteen sata kertaa enemmän, kuin mitkään voiteet. Käytän Weledaan mantelivoidetta, deodoranttia ja skinfoodia päivittäin. Arvostan merkin mutkattomuutta ja hintalaatu-suhdetta niin paljon. (Tämä ei ole maksettu mainos, valitettavasti.)

Tekee mieli kylpeä koko ajan.

Hiukset putoilee.

Mikset Aesop voi olla luonnonkosmetiikkaa? Miten saisin selville, mitä ei-luonnonkosmetiikka-aineksia Aesopin tuotteet sisältää? Oliskohan ne aineet niiden tuoksujen arvoisia? Miten haitallisia ne voi olla? Niin paljon (niin tärkeitä) kysymyksiä, joihin en jaksa etsiä vastauksia.

Tuoksuista puheen ollen: olin Taika Mannilan vieraana tässä Smells like.. Elle -tuoksu podcastissa. Puhuttiin mm. oletettavasti ihanan tuoksuisista Sofia Coppolasta ja Chloe Sevignystä.

Pitäiskö kokeilla itseruskettavaa? Vai vaan syleillä sitä joka talvista Interview with a vampire -ihoa?

Tekee mieli kokeilla sellaista asiaa, että ottaisi kaikki peilit pois kotoa, eikä peilaisi itseään kertaakaan vaikkapa kahden viikon aikana. Tapahtuisko jotain? Keskittyisinkö mä enemmän oleellisuuksiin? Ehkä.

Vinkki: kynttilän valossa näyttää ja tuntuu aina kauniimmalta. "Hopeinen" Nappula-kynttilänjalka: Iittala.

Juuri nyt muistan kuivaharjata joka aamu ja Tuukka puristaa mulle sellerimehua aamuisin.

Laitettiin ilmankostutin päälle samoihin aikoihin, kun patterit menivät päälle kotona. Meillä on Dyson, se on ollut tosi hyvä, suosittelen lämpimästi kaikille kuivassa sisäilmassa käpristyville.

More to read

Testissä: Babyzen Yoyo

Kirsikka Simberg

Parhaat minivaunut matkustaville vauvoille ja sellaisille kaupunkivauvoille, jotka arvostavat elämässään keveyttä.

Paljon onnea 50-vuotias Ultima Thule

Kirsikka Simberg

Iittalan kaunein lasisarja täyttää vuosia. Mietin, missä itse haluaisin olla viisikymppisenä.

Terkut Japanista

Mia Frilander

Havaintoja Japanista ensikertalaisen silmin.

Viikon asu: collegehousut

Kirsikka Simberg

Pukeuduin viikon ajan R-Collectionin collegehousuihin.