Parasta nyt

...on ainakin uudet korvikset, eräs welshiläinen laulusolisti, HBO ja syksyn vikat puutarhahommat.

Juuri nyt kuuntelen amerikkalais-welshiläistä Drowners-yhtyettä, jonka laulaja Mathew Hitt on ihana ja ainakin instagramin perusteella myös Alexa Chungin paras kaveri. (Vakoilija-nainen täällä moi!)
Hitt on opiskellut yliopistossa englantilaista kirjallisuutta ja tehnyt mallin töitä. Hän on erittäin ihana ja dreamy ja bändin musiikista tulee hyväntuulinen Lontoon kaipuu. (Tekee mieli varata matka keväälle ja käydä vihdoin myös täällä.)

Opin tänä kesänä käyttämään korvakoruja, kun sain mieheltäni Italiassa lahjaksi helmikorvakorut. Olin ensin skeptinen, sillä ajattelin helmikorvakorujen sopivan vain hienostuneille isoäideille, mutta huomasin pian olevani väärässä. Niitä voi käyttää myös hienostuneisuudesta haaveilevat lapsenlapsettomat 31-vuotiaat. Vaikka inspiroidun usein kaikenlaisesta mummoilusta, yhdistän korvakoruni silti yleensä valkoiseen t-paitaan tai harmaaseen huppariin, sillä ne ovat vaatteita, joita en ole koskaan nähnyt isoäitini päällä.

Saattelen (itseni lisäksi) myös puutarhaani talviteloille ja istutin tänään Mialta ja Mian poikaystävältä Tukholmasta tuliaisina saamani kukkasipulit maahan. Ne olivat vuoden viimeiset: kolme narsissia ja kolme tulppaania! Niin ihana tuliaisidea! Odotan kevättä kuumeisesti.

Mielestäni parasta telkkarissa: HBO:n Better Things, rakastan sitä! Sarja on niin hyvin kirjoitettu ja näytelty ja siinä on ihanat all female -pääroolit seitsemänvuotiaasta Dukesta, eläkeikäiseen Phyllisiin. Olen rakastanut jokaista jaksoa, enkä voi mitenkään kehua sitä liikaa. Pääosaa esittää C.K Louisin kanssa sarjan luonut Pamela Adlon. 

Better Thingsin lisäksi ihaninta, mitä telkkarista voi katsoa on Curb Your Enthusiasim:in uusi, yhdeksäs tuotantokausi. Katsooko sitä kukaan muu? Miten sarja onkaan onnistunut jatkumaan tismalleen samanlaisena, sitten vuonna 2011 päättyneen kahdeksannen tuotantokauden?! Larry David ei myöskään näytä vanhentuneen päivääkään.

Korvakorut ja oliivipuiset leikkuulaudat Italiasta.

More to read

Avokadojuoma ja ultimaattinen blenderikokeilu

Enni Koistinen

Kuohkea ja freesi avokadojuoma ja raa'at porkkanat tehosekoittimessa.

Time to Flow

Enni Koistinen

Flow Festivaali on täällä taas (Iiiik vähän jännittää jo etukäteen).

Hauskaa ja Oivaa kotona sekä toimistossa

Mia Frilander

Tule hyvä koti, älä tule paha koti, tule hyvä koti...

Pieni Istanbul opas

Mia Frilander

Opas ihanaan Istanbuliin.