Parasta nyt

...on ainakin uudet korvikset, eräs welshiläinen laulusolisti, HBO ja syksyn vikat puutarhahommat.

Juuri nyt kuuntelen amerikkalais-welshiläistä Drowners-yhtyettä, jonka laulaja Mathew Hitt on ihana ja ainakin instagramin perusteella myös Alexa Chungin paras kaveri. (Vakoilija-nainen täällä moi!)
Hitt on opiskellut yliopistossa englantilaista kirjallisuutta ja tehnyt mallin töitä. Hän on erittäin ihana ja dreamy ja bändin musiikista tulee hyväntuulinen Lontoon kaipuu. (Tekee mieli varata matka keväälle ja käydä vihdoin myös täällä.)

Opin tänä kesänä käyttämään korvakoruja, kun sain mieheltäni Italiassa lahjaksi helmikorvakorut. Olin ensin skeptinen, sillä ajattelin helmikorvakorujen sopivan vain hienostuneille isoäideille, mutta huomasin pian olevani väärässä. Niitä voi käyttää myös hienostuneisuudesta haaveilevat lapsenlapsettomat 31-vuotiaat. Vaikka inspiroidun usein kaikenlaisesta mummoilusta, yhdistän korvakoruni silti yleensä valkoiseen t-paitaan tai harmaaseen huppariin, sillä ne ovat vaatteita, joita en ole koskaan nähnyt isoäitini päällä.

Saattelen (itseni lisäksi) myös puutarhaani talviteloille ja istutin tänään Mialta ja Mian poikaystävältä Tukholmasta tuliaisina saamani kukkasipulit maahan. Ne olivat vuoden viimeiset: kolme narsissia ja kolme tulppaania! Niin ihana tuliaisidea! Odotan kevättä kuumeisesti.

Mielestäni parasta telkkarissa: HBO:n Better Things, rakastan sitä! Sarja on niin hyvin kirjoitettu ja näytelty ja siinä on ihanat all female -pääroolit seitsemänvuotiaasta Dukesta, eläkeikäiseen Phyllisiin. Olen rakastanut jokaista jaksoa, enkä voi mitenkään kehua sitä liikaa. Pääosaa esittää C.K Louisin kanssa sarjan luonut Pamela Adlon. 

Better Thingsin lisäksi ihaninta, mitä telkkarista voi katsoa on Curb Your Enthusiasim:in uusi, yhdeksäs tuotantokausi. Katsooko sitä kukaan muu? Miten sarja onkaan onnistunut jatkumaan tismalleen samanlaisena, sitten vuonna 2011 päättyneen kahdeksannen tuotantokauden?! Larry David ei myöskään näytä vanhentuneen päivääkään.

Korvakorut ja oliivipuiset leikkuulaudat Italiasta.

More to read

Musla Aloe Vera

Plant life: Aloe Vera

Kirsikka Simberg

Aloe vera on ruusukkeen muotoinen mehikasvi, sympaattinen erakko, vähään tyytyväinen pullero. I love it. Hoito-ohjeet, vinkkejä lukemista aloittelevalle Aloen kasvattajalle.

Kookos-kvinoapuuro

Katri Mutikainen

Kvinoapuuro joka maistuu kookokselta ja vaniljalta.

Kirsikka Simberg

Kirsikka Simberg

Kirsikka on Helsingin Töölössä asuva stylisti, joka nauttii melkein yhtä paljon työnteosta kuin lomailusta.

Parhaat pihistelyvinkit

Katri Mutikainen

7 parasta pihistelyvinkkiä, jotka olen oppinut ystävältäni, joka saa kiksejä kaikista maailman bonuksista.