Musla Tibi tossut

Tossut

Kenkärintamalla kiinnostavaa nyt: tossut!

Ei sillä, että niitä todellakaan voisi vielä käyttää, mutta niinkun Kanye West sanoo: “I live in the future, so the present is my past.”

Musla tossut
Musla tossut
Musla Tibi tossut
Musla Tibi tossut

New York oli erinomainen pitkän viikonlopun matkakohde. Olin yllättynyt, koska aikaero ja kahdeksan tunnin lentoaika kuulostavat aika pitkiltä. Suosittelen kuitenkin kaikille, joita kiinnostaa hyvä ruoka, kivat cocktailbaarit ja täydellinen lompakon tyhjennys.

Kuten Mia jo mainitsi, yksi parhaita löytöjämme olivat punaiset kymmenen dollarin kiinaslipperssit! Aamutossumaiset sandaalit ovat selvästi tämän kesän jalkineeni, sillä ostin myös Tibin pörröiset sandaalit, jotka muistuttavat vähän jotain kentaurikenkiä? Tai jotain matalakantaisia versioita 50-luvun pin up -aamutossuista? Rakastan niitä. Olin jo muutaman kuukauden silmäillyt näitä Brother Vellies sandaaleita, uskaltamatta kuitenkaan tilata niitä netistä sovittamatta. Pörröinen sandaali on ajatuksena naurettava – miksi kesäkengässä on lämmin karva?

Tai – Why not?
(FYI: Tibin sandaaleissa on käytetty tekoturkista)

Pukeudun yleensä melko arkisesti ja ostan aina  samoja asioita: mustat suorat housut, Leviksen tai Acnen farkut, hyvin istuva neule. Tennarit tai maiharit. Mustat nilkkurit paksulla korolla. Kimono. Farkkutakki. Nahkatakki. Ohut pieni kauluksinen kauluspaita. Harmaa, tumman sininen, beige. Musta ja valkoinen.

Blaah, tylsää ehkä, mutta se helpottaa elämääni. En jaksa seistä aamuisin vaatekaapilla sovittamassa vaatteita: “Sopiiks nää kengät tän alaosan kanssa? Ehkä. Mut minkä paidan mä laitan? Kääk, voisin laittaa mekon, muttei oo sopivia kenkiä.” Lisäksi moni ihana vaate jää käyttämättä, jos sen sovitteluun menee aikaa, minua palvelee parhaiten tylsähkö vaatekaappi.

En myöskään halua pukeutua erityisen huomiota herättävästi, koska en nauti siitä, että minua tuijotetaan. Sulaudun mielummin vähän joukkoon. Kengät ja varsinkin matalat kengät ovat kuitenkin poikkeus sääntöön ja voivat olla vähän omituiset, hauskat tai omituisella tavalla ihanat. Niitä ei yleensä kukaan edes heti huomaa.

Seuraavaksi ehkä jotain tällaista? Sopisivat teemaan: aamutossumaiset, mukavat, matalat, mut silti vähän statement piece. 

More to read

Tarinoita ylisuorittajille

Mia Frilander

Tämä pieni humoristinen tekele osoittautui ehkä tämän vuoden tärkeimmäksi kirjakseni. Näihin tarinoihin tulen palaamaan vielä monta kertaa.

Kaikki kotimme seinät

Kirsikka Simberg

Täydellisen valkoisen valinta ja muovittomat seinämaalit.

Helsinki-päivän menovinkkitärpit

Enni Koistinen

Helsinki-päivä järjestetään su-ma eli 11-12.kesäkuuta, jolloin koko kaupunki pursuaa mielenkiintoista tekemistä.

Laura Seppäsen kotona

Kirsikka Simberg

Sisustussuunnitelija-stylisti Seppäsen koti osoittaa, että joskus suutarin lapsilla on kengät.