Musla Tibi tossut

Tossut

Kenkärintamalla kiinnostavaa nyt: tossut!

Ei sillä, että niitä todellakaan voisi vielä käyttää, mutta niinkun Kanye West sanoo: “I live in the future, so the present is my past.”

Musla tossut
Musla tossut
Musla Tibi tossut
Musla Tibi tossut

New York oli erinomainen pitkän viikonlopun matkakohde. Olin yllättynyt, koska aikaero ja kahdeksan tunnin lentoaika kuulostavat aika pitkiltä. Suosittelen kuitenkin kaikille, joita kiinnostaa hyvä ruoka, kivat cocktailbaarit ja täydellinen lompakon tyhjennys.

Kuten Mia jo mainitsi, yksi parhaita löytöjämme olivat punaiset kymmenen dollarin kiinaslipperssit! Aamutossumaiset sandaalit ovat selvästi tämän kesän jalkineeni, sillä ostin myös Tibin pörröiset sandaalit, jotka muistuttavat vähän jotain kentaurikenkiä? Tai jotain matalakantaisia versioita 50-luvun pin up -aamutossuista? Rakastan niitä. Olin jo muutaman kuukauden silmäillyt näitä Brother Vellies sandaaleita, uskaltamatta kuitenkaan tilata niitä netistä sovittamatta. Pörröinen sandaali on ajatuksena naurettava – miksi kesäkengässä on lämmin karva?

Tai – Why not?
(FYI: Tibin sandaaleissa on käytetty tekoturkista)

Pukeudun yleensä melko arkisesti ja ostan aina  samoja asioita: mustat suorat housut, Leviksen tai Acnen farkut, hyvin istuva neule. Tennarit tai maiharit. Mustat nilkkurit paksulla korolla. Kimono. Farkkutakki. Nahkatakki. Ohut pieni kauluksinen kauluspaita. Harmaa, tumman sininen, beige. Musta ja valkoinen.

Blaah, tylsää ehkä, mutta se helpottaa elämääni. En jaksa seistä aamuisin vaatekaapilla sovittamassa vaatteita: “Sopiiks nää kengät tän alaosan kanssa? Ehkä. Mut minkä paidan mä laitan? Kääk, voisin laittaa mekon, muttei oo sopivia kenkiä.” Lisäksi moni ihana vaate jää käyttämättä, jos sen sovitteluun menee aikaa, minua palvelee parhaiten tylsähkö vaatekaappi.

En myöskään halua pukeutua erityisen huomiota herättävästi, koska en nauti siitä, että minua tuijotetaan. Sulaudun mielummin vähän joukkoon. Kengät ja varsinkin matalat kengät ovat kuitenkin poikkeus sääntöön ja voivat olla vähän omituiset, hauskat tai omituisella tavalla ihanat. Niitä ei yleensä kukaan edes heti huomaa.

Seuraavaksi ehkä jotain tällaista? Sopisivat teemaan: aamutossumaiset, mukavat, matalat, mut silti vähän statement piece. 

More to read

Musla mustikkapiirakka

Sienet ja marjat timjamilla

Kirsikka Simberg

Se oli tosiystävyyttä, kun ystäväni Jaakko löysi kaikki sienet, mutta antoi minun poimia ne ja kantaa niitä. What a friend. (Lopuksi se vielä putsasi ne ja teki niistä risottoa.)

Nokkos-smoothie

Mia Frilander

Yksi kevään kohokohdista ovat nokkoset.

Terveysruoka idut

Mia Frilander

Kaikille ituhipeille.

Musla Kirsikka kävelee pitkin mökkitietä Saarenmaalla

Mökki-style, osa 2

Kirsikka Simberg

“You have a better life, if you wear impressive clothes.”