Musla uimapuku

Uima­pu­ku

Testasin Katrin aikaisemmin kokeileman Spot-a-shop -palvelun uikkaria metsästäessäni.

Halusin Australian matkalle uimapuvun ja päätin testata Katrin aikaisemmin testaamaa Spot-a-shop -palvelua uikkarin metsästykseen, sillä marraskuussa Helsingin uimapuku tarjonta oli aika suppea. Palvelu toimi loistavasti: toimitus oli tosi nopea ja koska tiesin aika tarkkaan mitä hain, oli uikkarin metsästys ”alekorista” helppoa.

Spot-a-shop on siis suomalainen palvelu, joka kerää eri nettikauppojen alennustuotteet yhteen. Eli uikkariostoksilla oleva kirjoittaa hakukenttään ”uimapuku”, täyttää halutessaan muita hakukriteerejä ja palvelu metsästää kahdenkymmenenkolmen eri nettikaupan alennetut tuotteet samalle sivulle.

Yleensä välttelen alennusmyyntejä, koska useimmiten juuri ne ovat paras paikka tehdä virheostoksia. Lisäksi, jos tarvitsen jotain, tarvitsen sen yleensä hetipaikalla, enkä alennusten aikaan. Netti-ale toimi kuitenkin vähän eri tavalla, koska tiesin mitä halusin ja sain tehdä ostokset yksin kotona.

Tilasin muistaakseni lopulta Zalandon kautta mustan Idouksen uimapuvun, joka saapui postiin parissa päivässä.

Olen käyttänyt uimapukua Rotoruan kuumien lähteiden kylpylässä, rannalla ja pari kertaa bodynä shortsien kanssa.

Jännitin vähän uimapuvun ostamista netin kautta, koska yleensä tykkään sovittaa kaiken. Nettishoppaillessa kannattaa aina käyttää apuna mittanauhaa: oman koon mittaaminen on helppoa ja lähes kaikissa nettikaupoissa on nykyään erittäin hyvät mittataulukot.

Itsehän en kuitenkaan tehnyt niin, koska olen hävittänyt mittanauhani ja päätin tilata uimapuvun kiireessä ennen matkalle lähtöä. Arvoin pitkään kokojen 34 ja 36 välillä ja tilasin lopulta 34:sen, mikä osoittautui järkeväksi, sillä uimapuvut yleensä venyvät hitusen kastuessaan ja lörpöttävä uikkari on hyi.

Tekisi mieli tilata kesäksi myös joku yksinkertainen kirkkaan värinen malli. Esim tämä on lovely. (Tekee mieli pukeutua kirkkaiisiin väreihin, koska girl-crush: Solange.)

More to read

Flow Festival – Nautin ja tanssin

Enni Koistinen

Kolme päivää festarointia. Mikä väsymys, mutta mikä ylen onnellinen fiilis.

Nimiäisissä

Kirsikka Simberg

Meidän nimiäsisissä oli Venäläis-Savolais-Englantilainen tarjoilu.

Afterwork with Andiata

Enni Koistinen

Veimme lempivaatteemme Andiatan uudesta Basics-mallistosta afterwork drinkille Eliteen.

Oon kolmekymppinen

Enni Koistinen

...takana on luja putki rilluvuosien.