Viikon asu: collegehousut

Kaupallinen yhteistyökumppani: R-Collection

Pukeuduin viikon ajan R-Collectionin collegehousuihin.

Tänä syksynä olen panostanut mukavuuteen ja sen kunniaksi lainasin R-Collectionin syysmallistosta viikon asut ja yhdistin harmaat college-housut niistä jokaiseen. Collegehousista löytyy useaa eri istuvuutta, tässä jutussa mukana väljät suorat ja istuvammat savunharmaan värisinä.

Jotta myös te voisitte juhlia mukavaa, unisex- ja eettisesti kestävää pukeutumista, antaa R-Collection kaikista normaalihintaisista vaatteistaan 20% alennuksen koodilla KIRSIKKA20 3.11. asti! Jee! Toimii myymälöissä ja verkossa.

Collegehousut ja neuleet

Jos collegehousujen ja neuleen kanssa pukee maiharit ei asu (mun mielestä) näytä yhtään kotivaatteelta, vaan on erittäin rentocoolcasual. 

Merinovillainen neule on mukava alusta myös kuolaavalle vauvalle, sillä siitä ei irtoa nukkaa vauvan suuhun ja merino ei tunnu päällä märältä, vaikka joku siihen vähän kuolaisikin. (My glamorous life.) Merinoneule toimii hyvin myös jos kantaa vauvaa liinassa tai repussa, sillä se ei hiosta ja hengittää hyvin.

Neuleissa ja monissa muissakin R-Collectionin vaatteissa ilahduttaa niiden unisexiys. Esimerkiksi nämä neuleet sopivat sekä minulle että miehelleni. Tuntuu kivalta ajatukselta jakaa vaatteita myös kotona.

Kuvissa tämä neule hunajan värisenä ja savunharmaana.

Tykkään erityisesti tällaisista yksivärisistä monochrome -kokonaisuuksista.
Neuleissa on klassinen fisherman’s rib -neuloskuvio ja ne on valmistettu Liettuassa mulesing-vapaasta merinovillasta.

Flanellipaidat

Flanellipaidat ovat parhautta, R-Collectionin malli on nimeltään Miina. Kangas on puuvillaa ja pumpulisen pehmeää ja paksuhkoa. Kankaassa tuntuu olevan joku pehmeä vanumainen pinta, ah se on tosi ihana.

Miina on ehkä koko mallistosta oma suosikki vaatekappaleeni. Valitsen aina itselleni reilun koon ja lunastin näistä itselleni vihreäruudullisen mallin koossa L.

Inspiroiduin tästä Totemen ideasta pukea flanellipaidan alle musta poolo. R-collectionin poolo on merinovillaa.

Musta ihonmyötäinen poolopaita on talvella erityisen monikäyttöinen: sen voi pukea t-paitojen, kesämekkojen ja puseroiden alle, tai käyttää sellaisenaan.
Verkkarit ja flanellipaita, feeling cozy. Avonaisen flanellipaidan kanssa on myös helppo tarvittaessa pukea rintereppu tai kantoliina.
Miina-flanellipaita on unisex mallinen ja Portugalissa valmistettu puuvillakangas täyttää kansainvälisen Öko-Tex-ympäristöstandardi 100:n ehdot.

Takkitemppu

Syksyssä ehkä parasta on pukeutumisen kannalta se, että voi kaivaa esille villakangastakit. Ja villakangastakeissa parasta on se, että niiden alle voi pukea melkein mitä vaan ja näyttää skarpilta, jos takki on hyvin huollettu.

Myös verkkariasu nousee uusiin ulottuvuuksiin hyvin istuvan takin kanssa. Tänä syksynä yksi luottounivormuistani on ollut maiharit + verkkarit + siisti takki. Vähän kuin piparit ja homejuusto: kuulostaa oudolta, mutta toimii.

R-Collectionin harmaaista collegehousista löytyy väljä ja istuva malli. Tässä istuvammat merinovillaisen poolon kanssa.
Huivi on valmistettu italialaisesta muesling-vapaasta villasekoitelangasta ja se on kudottu Suomessa.

Villaherkut

Tämä villahuivi ei oikeastaan liity collegehousihin mitenkään, mutta se on niin ihanan tiivistä neulosta, että halusin nostaa sen tähän juttuun joka tapauksessa. Mulla on jo monta huivia, enkä oikein tarvitse uutta, mutta se melkein harmittaa, kun tykkäsin tästä niin paljon. Huivi on tarpeeksi iso, mutta ei niskatuki-tyylinen jättiläinen. Tosi ihana.

Toinen bonus-suositus syksyyn ja talveen ovat nämä ohuet villasukat! Ne ovat tarpeeksi ohuet mahtuakseen helposti maihareihin tai tennareiden sisään ja pitävät jalat lämpiminä ja kuivina. Nämä ovat myös ihan täydellinen lahja kenelle vaan, ylellinen, mutta arkinen käyttöjuttu! Sukat on valmistettu Suomessa.

More to read

Wanted: Hotellihuoneiden hyvä sleep-mojo

Kirsikka Simberg

Miksi hotellihuoneissa saa niin hyvin unta? Viisi tapaa siirtää hotelli makkariin.

Kuin aavikolla

Enni Koistinen

Ahaa-elämys kesäpukeutumiseen aavikoilta.

Musla Marimekko astiat

Sesongit kotona

Kirsikka Simberg

Marimekko makuuhuoneessa.

Puutarhurin maailma

Kirsikka Simberg

Puutarhaharrastus on niin paljon muutakin kuin kitkemistä ja haravointia.