Weekday Recycled

Vaatteet saatu PR-toimistolta

Esittelyssä Weekdayn uusi kierrätytsmateriaaleista valmistettu mallisto.

Nyt kaupoista löytyvä mallisto on yhdistelmä moderneja utility -vaatteita ja klassisia kotikaapuja ja kimonoita. Tosi ihana yhdistelmä!

Pihistin malliston näytekappaleita Milttonin showroomilta ja olin tosi onnellinen, kun vielä mahdun melkein kaikkiin kivoimpiin malleihin – jopa haalari menee just ja just vielä kiinni mahan kohdalta. Pidin tosi paljon myös malliston housuista, mutta niihin mulla ei ole enää mitään saumaa.

Vaatteet on valmistettu kierrätetystä puuvillasta ja kierrätetyistä PET-pulloista tehdystä polyesteristä.

Farkkutakki on nerokas raskausajan yläosa. Sen laatikkomainen muoto sopii hyvin pallomaiseen keskivartaloon.

Lyhytmittaisessa farkkutakissa viehättää sen boleromaisuus ja henkarissa roikkuva valkoinen kaapu tulee olemaan mun päällä koko kesän! Se on niin ihana päällä, tulisipa jo lämmin. Juuri nyt tuntuu ihanalta pukeutua mekkoihin, mutta olis vielä tosi ihanaa, jos sinne alle ei aina tarttis laittaa legginssejä tai sukkahousuja.

Posing with books

Mallistoon hyvin värikoordinoitu kirja, jonka selailu on kivaa etämatkailua ja inspiroi muutenkin erilaisten projektien suunnittelussa juuri nyt: The Monocle Guide to Hotels, Inns and Hideaways

Ainakin Artekin valikoimasta löytyvät Inside Villa Mairea ja Alvar Aalto Homes ovat uusimmat lisäykset meidän työpaikkakirjastoon. Ostamme töihin kirjoja sekä kuvausrekvisiitaksi, että työvälineiksi ja nämä molemmat toimivat hyvin kummassakin roolissa.

Joan Mirón tuotannosta kertova kirjanen on perintö isoäidiltäni. Tajusin vasta ihan vähän aikaa sitten ottaa kirjasta paperiset suojapääliset pois (ne olivat aika rumat) ja niiden alta paljastui ihana valkoinen kluuttikangas. Tein saman kaikille meidän kirjahyllystä löytyville taidekirjoille ja tosi moni oli paljon kauniimpi suojaamattomana. Kauniit kirjat ilahduttaa pöydillä ja hyllyssä.

Näistä inspiroidun nyt: Weekdayn haalari, Iittalan Raami-kahvikuppi, Marimekon vaalea Karla-laukku ja Villa Mairea -kirja.

More to read

7 x kirpparivinkki

Mia Frilander

Älä osta näitä uutena.

Ivana Helsinki: haute couture -mekkoja, Muumi-pitsejä ja omat festarit

Kirsikka Simberg

Viisi syytä rakastaa Ivana Helsinkiä.

Easy to upgrade

Kirsikka Simberg

Otteita Martta-muistiosta: helppoja tapoja ylevöittää kaikenlaista jääkaapista fetajuustoon.

Paahdettu myskikurpitsakeitto kuminalla

Enni Koistinen

Todennäköisesti maailman herkullisin kurpitsakeitto.