Weekday Recycled

Vaatteet saatu PR-toimistolta

Esittelyssä Weekdayn uusi kierrätytsmateriaaleista valmistettu mallisto.

Nyt kaupoista löytyvä mallisto on yhdistelmä moderneja utility -vaatteita ja klassisia kotikaapuja ja kimonoita. Tosi ihana yhdistelmä!

Pihistin malliston näytekappaleita Milttonin showroomilta ja olin tosi onnellinen, kun vielä mahdun melkein kaikkiin kivoimpiin malleihin – jopa haalari menee just ja just vielä kiinni mahan kohdalta. Pidin tosi paljon myös malliston housuista, mutta niihin mulla ei ole enää mitään saumaa.

Vaatteet on valmistettu kierrätetystä puuvillasta ja kierrätetyistä PET-pulloista tehdystä polyesteristä.

Farkkutakki on nerokas raskausajan yläosa. Sen laatikkomainen muoto sopii hyvin pallomaiseen keskivartaloon.

Lyhytmittaisessa farkkutakissa viehättää sen boleromaisuus ja henkarissa roikkuva valkoinen kaapu tulee olemaan mun päällä koko kesän! Se on niin ihana päällä, tulisipa jo lämmin. Juuri nyt tuntuu ihanalta pukeutua mekkoihin, mutta olis vielä tosi ihanaa, jos sinne alle ei aina tarttis laittaa legginssejä tai sukkahousuja.

Posing with books

Mallistoon hyvin värikoordinoitu kirja, jonka selailu on kivaa etämatkailua ja inspiroi muutenkin erilaisten projektien suunnittelussa juuri nyt: The Monocle Guide to Hotels, Inns and Hideaways

Ainakin Artekin valikoimasta löytyvät Inside Villa Mairea ja Alvar Aalto Homes ovat uusimmat lisäykset meidän työpaikkakirjastoon. Ostamme töihin kirjoja sekä kuvausrekvisiitaksi, että työvälineiksi ja nämä molemmat toimivat hyvin kummassakin roolissa.

Joan Mirón tuotannosta kertova kirjanen on perintö isoäidiltäni. Tajusin vasta ihan vähän aikaa sitten ottaa kirjasta paperiset suojapääliset pois (ne olivat aika rumat) ja niiden alta paljastui ihana valkoinen kluuttikangas. Tein saman kaikille meidän kirjahyllystä löytyville taidekirjoille ja tosi moni oli paljon kauniimpi suojaamattomana. Kauniit kirjat ilahduttaa pöydillä ja hyllyssä.

Näistä inspiroidun nyt: Weekdayn haalari, Iittalan Raami-kahvikuppi, Marimekon vaalea Karla-laukku ja Villa Mairea -kirja.

More to read

Suomen elegantein mies

Enni Koistinen

I <3 Jorma

Parhaat pihistelyvinkit

Katri Mutikainen

7 parasta pihistelyvinkkiä, jotka olen oppinut ystävältäni, joka saa kiksejä kaikista maailman bonuksista.

An unlikely hero: Geeliputsarin paluu

Kirsikka Simberg

Kokeilin uusia kotimaisia luonnonkosmetiikkatuotteita ja vähän tehokkaampaa ihon puhdistusrutiinia.

Vaatteiden arvostamisesta

Mia Frilander

Ajatuksia, jotka vähentävät shoppailuhimoani.