Wowman!

Nämä kuusi naista inspiroivat tyylilillään, viisaudellaan ja aikaansannoksillaan.

Upeita ihailun arvoisia tyylimuusia on paljon, mutta viime aikoina nämä kuusi ovat inspiroineet erityisesti.

Esther Perel on psykoterapeutti, jonka puhuessa hänen jokaista sanaansa tekee mieli kuunnella herkeämättä. Perel on niin karismaattinen, että vain hänen äänensä kuunteleminen on voimaannuttava kokemus. Jos Esthel hakisi työharjoittelijaa, menisin ilmaiseksi, vaikka en edes halua psykoterapeutiksi. Hän on perehtynyt erityisesti ihmissuhteisiin ja toiminut mm. parisuhdeterapeuttina. Design Observerin podcastissa Perel puhuu modernista avioliitosta, pettämisestä ja parisuhteen tilasta nykymaailmassa. Se on mielettömän mielenkiintoinen, kuunnelkaa! Kuuntele myös tämä podcast ja katso myös tämä TED Talk.

Queen Elizabeth nousi The Crownin myötä idolikseni. Miten joku on voinut elää kaiken sen läpi? Miten jollain voi olla niin mahtavia jakku-asuja? Weird fact: mun isä lähettää mulle joka kuukausi vähintään yhden kuvan Queen Elizabethistä tekstiviestillä, ilman mitään saatesanoja. En tiedä miksi, ehkä hänkin ihailee Ellua.

Koko Hubara on mega babe, boss babe ja mentoring babe. Ihailen Kokon perustaman Ruskeat Tytöt -median saavutuksia ja ostoslistallani on jo varmaan vuoden ajan ollut Ruskeat Tytöt –huppari. (Paidan hankinta viivästyi, kun olin vaatepaastolla.) Olisipa Muslallakin omaa merchiä! Se, miten tämä yksinhuoltaja ehtii kirjoittaa kirjan, näyttää aina megacoolilta, perustaa oman median, sivistää koko Suomea ja kasvattaa ehkä suloisimman tytön, jonka olen koskaan tavannut, on minulle mysteeri.  Vinkki: Lue tämä Saamelaisista kertova juttu Ruskeat Tytöt -sivustolta ja Kokon Musla Q&A täältä.

Tracee Ellis Ross on ehkä maailman kaunen nainen. Lisäksi hänen instagramitilinsä on uusin ehdoton suosikkini. Niin viihdyttävä! Miten joku voi olla noin postiivinen ja hauska ja upea. Tulen tosi iloiseksi varsinkin tästä videosta. Ja haluan tollaisen uimapuvun!! Tiesitteko, että Tracee on Diana Rossin tytär?

Emma Gonzales selvisi Floridan kouluampumisesta ja liikutti koko maailmaa tulen katkuisella puheellaan aselakien muutoksen puolesta. Katsoin puheen monta kertaa ja joka kerta sielu rutistui ja yhtä aikaa laajeni: miten joku voi olla noin fierce? Kosketti varsinkin se, miten ne hetket, kun Emman ääni murtui, tekivät hänestä vaan vahvemman ja puheesta voimallisemman.

Toimittajat Yagmur Özberkan ja Susani Mahadura ovat kuin viisaita, kauniita satuolentoja. Naisten radio-ohjelmaa voi kuunnella Ylepuheen sivuilla. Ohjelman kuvauksessa lukee näin: ”Susani Mahadura ja Yagmur Özberkan antavat tabuille ja ennakkoluuloille kenkää ja puhuvat rohkeasti ja avoimesti vaietuista aiheista. Studiossa kuullaan teräviä puheenvuoroja naurulla ja hyvällä mielellä höystettynä.” Susanin ja Yagmurin kasvojaan voi ihailla myös Kalevalakorun uudessa kamppiksessa. Hyvä Kalevala! Ensimäistä kertaa aikoihin nämä korut näyttää jotenkin kiinnostavilta!

More to read

Tyylimuusa: Jane Fonda

Kirsikka Simberg

Ihana, upea Jane Fonda. Kiitos! Olet inspiraationi!

Maustekurkkulover

Enni Koistinen

Syksy alkoi, enter Marttamode.

Tuplakääk: osa 4

Musla

Feikkisuhdespesiaali, aiheina mm. Lady Gaga, Bradley Cooper, Brangelina

Time to Flow

Enni Koistinen

Flow Festivaali on täällä taas (Iiiik vähän jännittää jo etukäteen).