Zero Feel

Yhteistyössä: Sloggi

Lue tämä, jos mielesi tekee vilautella. Kolme tapaa pukea alustoppi näkyville.

Sloggin Zero Feel -mallistossa on kaksi erilaista toppia: Bra Top -leikkaus ja Bralette, jossa on kapeammat olkaimet ja V-muotoinen dekoltee. Kun Sloggin edustaja esitteli malliston meille, hän sanoi, että heidän tärkein tehtävänsä on saada naiset kokeilemaan toppeja. Sillä kokeiltuaan toppia, jokainen tajuaa, miksi malliston nimi on Zero Feel.

Se on totta. Toppi on ihan mielettömän mukava. Japanissa valmistettava joustava kangas on napakkaa, mutta saumaton toppi on päällä silkkinen ja pehmeä. Toppi tukee, mutta ei purista mistään. 

Merkin nettisivuilla sanotaan näin: “Sloggi Zero Feel tukee muotojasi ilman vartalosi pakottamista muottiin. Se on saumaton – täydellisen näkymätön vaatteidesi alla“

Sekin on totta: toppi on näkymätön vaatteiden alla, mutta rakastuin niihin myös siksi, että ne ovat täydelliset myös sellaisten vaatteiden alla, jotka syystä tai toisesta eivät kokonaan peitä alusvaatteita. Jos siis esimerkiksi haluaa jättää aika monta paitapuseron nappia auki. (Mä aina haluun.)

Koska toppi ei ole seksikäs ja alusvaatemainen, ei haittaa jos se vähän vilahtaa kaula-aukosta. Sen sileä pinta ja neutraali muoto tekevät siitä modernin ja minimalistisen, juuri sopivan vilauteltavaksi!

Juhlavaatteena toppi toimii, jos sen pukee bleiserin alle ja jättää aluspaidan kotiin. Lookki on avonainen, mutta ei oikeastaan yhtään paljastava. Musta toppi mustan bleiserin alla on pettämätön kombo. Yhdistä setti korkeavyötäröiseen housumalliin, jotta napa jää housuihin piiloon, etkä näytä Britneyltä 2000-luvulla. (Vaikka Britney 2000-luvulla oli kyllä ihana.)

 

Topit: Sloggi Korvakorut: Céline ja H&M

Yhdistän Zero Feel -topin myös uusimpaan kesäasuuni, Samujin syvään uurrettuun pellavamekkoon, jossa aion kierrellä Kreikkaa ensi kesänä. 

Toppeja on saatavilla useassa eri värissä, joista beige ja musta ovat omat suosikkini, mutta myös harmaa näyttää aika hienostuneelta!

Samujin Lala-mekko on tuleva loma-asuni.

More to read

Taideasiantuntija kertoo mitä huutokaupassa kannattaa huutaa

Kirsikka Simberg

Jos etsit ekologisia, persoonallisia ja kestäviä kodinesineitä, suuntaa katseesi  Bukowskille.

Kurkumalatte

Mia Frilander

Kolme kurkumajuomaa, jotka karkoittavat flunssan.

Musla Flow Festival 2017

Flow-festariraportti

Enni Koistinen

Flow on ollut kesäni loppuhuipennus jo yhdentoista vuoden ajan. Seuraava kertomus on vuoden 2017 viikonlopusta.

Kun viskoosivaate kutistui

Enni Koistinen

Älkää vaipuko epätoivoon ja heittäkö vaatetta menemään – there’s hope!