7 x kirpparivinkki

Älä osta näitä uutena.

Tämä postaus on rakkauskirje UFF:ille, Fidalle ja kaikille muille maailman second hand -kaupoille. I love you. Poikkean teissä aina, jos satutte kohdalleni. Usein en löydä mitään, mutta jo vierailu tekee onnelliseksi. Niin paljon upeaa, trendikästä, potentiaalista, hyvälaatuista kamaa, joka vain odottaa löytäjäänsä.

Listasin 7 ihanaa tavaraa, jollaisia näkee usein ainakin Helsingin UFF:eissa ja Fidoissa. Näitä kannattaa hamstrata nyt, eikä ostaa uutena!

1.Farkkutakit
Iso hitti tänä keväänä, ei vähintään kiitos Khaiten. Löysin omani juuri Hakaniemen UFF:ista ja käytän sitä mustaan pooloon yhdistettynä.

2. Hauskat pikkulaukut
Kaikenlaiset hupaisat pikkulaukut tuntuvat nyt ajankohtaisilta. Niissä saa mielellään olla erilaisia helmiä tai puiset kahvat. Pieniä ysäri-nahkalaukkuja löytää nyt myös paljon. Omani olen saanut lahjaksi, se on Bukowskin huutokaupasta. Muuten: onko Kate Mossilla tässä kuvassa tismalleen samanlainen? Täydellinen outfit! Muista myös pitää silmät auki korilaukkujen varalta.

Alla olevan karusellin Célinen lasit eivät ole käytettyjä, mutta vaasi, jolla ne lepäävät on: 7 e Fida.

3. Maksimekot
Etsin itse kauan pitkää valkoista mekkoa, jota voisin käyttää kesällä. Viime viikolla löysin sen Fredan UFF:ista. Poikaystäväni mielestä näytän vähän nunnalta, mutta hei, fashion nun on ollut jo kauan muodikas tyylisuunta!

4. Nahkatrenssit
Näitä on niiiin paljon, että tekisi mieli hamstrata, mutta pidättäydyn, sillä minulla on jo yksi kiva ruskea. Hienoimmissa vintage-liikkeissä, kuten Ruutu Rouvassa ja SomaOmassa, näkee välillä pitkiä mokkanahkaisia trenssejä, jotka ovat syötävän ihania. Slurps. Mutta vähän kalliimpia, eli en ole vielä raaskinut investoida.

5. Kelsiturkit
Viime aikoina olen bongannut UFF:eista kelsiturkkeja, jotka ovat jo melkein Acne-leveliä. UFF:ien kelsit ovat usein aika ronskeja, sellaisia cooleja miesten piloottitakkeja, kun Ruutu Rouvassa ja SomaOmassa näkee ehkä useammin vähän elegantimpia yksilöitä. Oma Werther’s Original -värinen kelsini on Ruutu Rouvasta.

6. Nahkahousut
Väljät nahkahousut ovat kuin elegantit toppahousut. Niiden alle mahtuu villahousut ja nahka lämmittää. Tämän mallisia leveitä lederhooseneita kartoin kauan UFF:eissa, mutta nyt ne ovat alkaneet kiinnostamaan! Eri ruskean sävyt ovat mielestäni ihanimipia. Fun fact: kuvassa olevat nahkahousut ovat vintage-Andiataa. UFF:ista nekin, nahkahousu-heaven!

7. Cowboy-buutsit
It-kengät nyt. Harmittaa sikana, että kierrätin Lontoosta käytettynä ostamat omani pari vuotta sitten. Nyt pukisin ne väljien farkkujen alle, maksimekkojen kanssa ja tunkisin mustat skarpit housut buutiseihin. Etsin vielä niitä täydellisiä cowboy-buutseja. Kriteerit: ei liian terävä kärki, ei mitään korkokenkäversioita, mielellään yksiväriset (musta tai ruskea), maltillinen kuviointi.

P.S. Suosikki UFF:ini ovat Fredan ja Hakaniemen UFF, lemppari Fida on Iso-Roballa.

Yhdistän nahkatrenssini helmikorvakoruihin, inspiraationa Céline SS18.

More to read

Puutarhasuunnitemia: siemenet, leikkokukat ja luettavaa

Kirsikka Simberg

Kukkatarhuri täällä moi! Tilasin siemeniä ja luettavaa.

Suosikkimerkki: Deitas

Mia Frilander

Ylellisimmät silkkivaatteet valmistaa ruotsalainen Deitas.

Parasta äitiysvapaalla

Kirsikka Simberg

Viisi asiaa (vauvan lisäksi), jotka tekevät äitiysvapaasta elämän parasta aikaa.

Löydä uusi ekomerkki: Hoth & Bothered

Mia Frilander

Jatka lukemista, jos luomusilkkitopit kiinnostavat.