Hehkuva kesäiho

Tervetuloa summer of glow!

Jos kesäni 2017 olisi julkkishajuvesi, se olisi Glow by JLo. Wikipedian mukaan Jennifer Lopez  kuvaili vuonna 1998 lanseerattua tuoksua näin: ”I wanted Glow to be fresh and clean, but still sexy and sensual – something that feels like you just came out of the shower and are the sexiest person in the world.”

Kyllä JLo, juuri tuolta haluan tuntea itseni tänä kesänä. Siksi keräsin kylppärikaappini purkkeja, jotka takaavat hehkuvan ihon.

1. Isla Apothecary Blood orange & vanilla -kuorintavoide
Olen täysin rakastunut lontoolaiseen luonnonkosmetiikkasarjaan, jota alettiin keväällä myymään Joliessa. Sarja on melko edullinen (suurin osa tuotteista maksaa 20-30 euroa) ja pakkaukset ovat tosi kauniit – kaikki kultainen kiinnostaa kesällä! Tämä lempeä sokeripohjainen kuorinta tuoksuu laiskalta sunnuntaiaamulta ja tuorepuristetulta veriappelsiinimehulta.

2. Isla Apothecary kirkastava kasvonaamio
Jauhenaamiot – eli jauheen muodossa myytävät naamiot, joista sekoitetaan itse tahnamainen maski lisäämällä jauheeseen vettä – ovat nyt pinnalla. Tässä naamiossa on kookosmaitojauhetta, santelipuuta ja kurkumaa, tuota ihonhoidon ihmeainesta, jota intialaiset naiset kuulemani mukaan ovat käyttäneet kauneudenhoidossa jo vuosisatoja. Kurkuma rauhoittaa ärtynyttä ihoa, santelipuu supistaa ihohuokosia ja kookos kosteuttaa.

Isla Apothecary kuorintavoide ja kirkastava kasvonaamio.
Isla Apothecary hohtoöljy, Sóley Birkir monitoimisampoo ja Eco by Sonia itseruskettava kasvovesi.

3. Isla Apothecary Jasmine Sunset -vartaloöljy
No niin, tästä jutusta tulikin sitten Isla Apothecarya hehkuttava ylistyskirjoitus, mutta koska puhutaan hehkuvasta kesästä, on tämä tuote pakko mainita. Kullanhohtoinen öljy on kuin vartalon kuultovoide – se saa ihon loistamaan ja lisäksi se tuoksuu lempikukaltani, eli jasmiinilta. FYI: Myös Glow by JLo -hajuvedessä on jasmiinia. Tällä tulen marinoimaan sääreni ja dekoltee alueeni tänä kesänä.

4. Sóley Birkir -sampoo ja suihkugeeli
Tällä tuotteella saavutetaan JLo:n mainitsema seksikäs suihkunraikkaus. Islantilainen koivusampoo ja -suihkugeeli on mökin luottotuote, sillä tarvitset vain yhden purkin. Niin hellävarainen, että jopa blondattu tukkani tykkäsi.

5. Eco by Sonia itseruskettava kasvovesi
Rakastan aurinkoa, mutta pelkään ihosyöpää ja tiedostan auringon vanhentavan ihoa ennenaikaisesti. Siksi valelen kasvoilleni aurinkosuojaa SPF 50 päivittäin (siis kesäisin). Tästä kasvojen itseruskettavasta on tullut luottotuotteeni, jolla on helppo feikata terve glow ilman, että ihoa tarvitsee paahtaa auringossa. Eco by Sonian kasvovettä käyttäessä ei tarvitse pelätä oranssia Trump-effektiä, sillä se ruskettaa hienovaraisesti ja asteittain. Merkillä on myös hyviä vartalon itseruskettajia, joita käytän innokkaasti. Jalkani ja sääreni ruskettuvat nimittäin todella hitaasti, vaikka grillaisin niitä auringossa. Siksi päätin joitan vuosia sitten, etten enää aio edes yrittää – itseruskettavaa vain kehiin!

More to read

Rakastan seuraani

Enni Koistinen

Vaalin elämäni tärkeimmän ihmisen kanssa vietettyä aikaa.

Musla @ Pori Jazz 2017

Pori Jazzeilla

Enni Koistinen

Vietin kesän hauskimman viikonlopun Pori Jazzeilla Kirsikan, Mian ja mielitiettyjemme kanssa. Viikonloppuun mahtui extrapaljon röhönaurua, tanssia ja paljon urpoja pullonpyörityskysymyksiä.

Vesimeloni x 2

Katri Mutikainen

Melonista valmistettu gazpacho-keitto on yllättävä ja ihana kesäherkku.

Money Talk: Erilainen ote omaan talouteen

Kirsikka Simberg

Väitin aikaisemmin, ettei säästämällä voi vaurastua. Erilainen Ote Omaan Talouteen on kirja, jonka mukaan voi.