Mann­ström Jewel­le­ry SS 20

Suomen ihanimman korusuunnittelijan kuvaukset korona-aikaan.

Fanitan suomalaisen Matilda Mannströmin koruja ja olen jo parin sormuksen onnellinen omistaja. Ostin itselleni pari vuotta sitten Pyjama ring -sormuksen ja kihlasormukseni on Matildan suunnittelema.

Matildan korut ovat mahdollisimman eettisesti ja ekologisesti valmistettuja. Eettiset timantit tulevat konfliktivapailta alueilta, kuten Australiasta ja Kanadasta, ja hän käyttää kierrätettyä 18 karaatin kultaa ja enimmäkseen kierrätettyä hopeaa. Tästä parin vuoden takaisesta haastattelusta voit lukea lisää Matildasta ja myös korualan eettisyydestä!

Koronapandemian takia Matilda joutui perumaan uuden mallistonsa kuvaukset ja hän kysäisi, jos minun tekisi mieli järjestää omat korukuvaukset kotonani. Teki tosi paljon mieli, ja niinpä Tukholmassa nyt asuva Matilda lähetti minulle rasiallisen upeita koruja kuvattavaksi.

Posti kulki melko hitaasti ja jännitin, ehdinkö kuvata mitään ennen kuin synnytän. Ehdin, ja tässä jutussa näette Mannström Jewelleryn uuden malliston koruja, sekä joitain vanhoja helmiä. Sain kuvauksista myös vikan preggo belly -kuvani, sillä päivä kuvausten jälkeen synnytin.

Special treat: Jutun lopusta löydät alekoodin, jolla saat 15% alennusta Matildan koruista.

Vika vatsakuva!

CHAIN NECKLACE

Tämä elegantti mutta samalla edgy hopeaketju on yksi suosikkikoruistani! Se on juuri sopivan pituinen ja paksuinen: ei liian pitkä, eikä liian chunky, muttei pliisukaan. Alla olevassa kuvassa näette ketjun myös yhdistettynä kultaiseen Amos-riipukseen (valmistetaan tilauksesta). Ketju toimii mainiosti myös yksin ja korun lukko on itsessään näyttävä yksityiskohta. More is more fiiliksen sattuessa päälle ketjun voi yhdistää muihin kaulakoruihin ja kerätä kaulaan kunnon korusetin. 

Chain necklace yhdistettynä omaan kultaketjuuni ja Amos-riipukseen. Pidän kullan ja hopean yhdistämisestä.

FATOU RING

Rakastan isoja pelkistettyjä sormuksia. Fatou-sormukset näyttävät upeilta yksin tai pinottuna päällekkäin yhteen sormeen. Haluaisin yhden joka sormelle!

MIA LIMONE

Koska korukuvaukset peruttiin, kuvasi Matilda itse uutta mallistoaan Tukholmassa käyttäen malleina ystäviään. Jokaisen mallin mukaan nimettiin koru. Minä kuvasin koruja Helsingissä kotonani ja nyt tämä kaunis kultariipus on nimetty minun mukaani: Mia Limone. Mikä kunnia, en kestä!

TRIPLE LIMONE

Sitruunanmuotoinen Limone on Matildan ns. trademark-muoto, joka toistuu monissa koruissa. Pujotin elegantin Triple Limone  -riipuksen ohueen silkkinauhaan ja lopputulos on mielestäni erittäin juhlava. Silkkinauhat ovat best, jokaisella kannattaisi olla niitä kotona. Käytä riipusten kanssa tai solmi rusetti hiuksiin. Triple Limone -riipus valmistetaan tilauksesta.

Amos-choker! Myös Amos-riipus toimii silkkinauhaan yhdistettynä.

PYJAMA RING

Tämän sormuksen ostin itselleni joitain vuosia sitten. Siinä on pienen pieni timantti, ja Matilda kertoi (jos en muista väärin), että sen nimi on pyjama, koska joku wanhan kansan wiisaus kertoo, että timantit takaavat paremmat yöunet. Sormus pysyi jatkuvasti sormessani, kunnes poikaystäväni kosi minua viime kesänä ja sain häneltä Matildan suunnitteleman kihlasormuksen <3 Siinäkin on timantteja, joten Pyjama sai siirtyä korurasiaan. Säilytän sitä nyt tyttärelleni.

Pyjama ei kuvausajankohtana enää mahtunut turvonneeseen preggo-sormeeni.

ALEKOODI

Koodilla MUSLA15 saat 15% alennusta Mannström Jewellery verkkokaupasta. Voimassa 2.6.2020 asti. Treat yo’self or someone you love!

More to read

Unfasten Yourself -juttutuokio: Enni

Kirsikka Simberg

Tulevaisuuden kylpylämoguli kertoo I'm the best -asenteesta ja siitä, miten suhtautuu negatiivisiin asioihin.

Smells like Teen Spirit

Kirsikka Simberg

Mieltymyksemme parfyymiasioissa voivat onneksi kehittyä. Nyt kiinnostaa savuisat ja persoonalliset tuoksut. Teininä kiinnosti kaikki kamala.

Pssst…Tuplakääk järjestäytyy

Musla

Tuplakääk-podcast alkaa ilmestymään kerran viikossa!

Syyspukeutuminen: That 70’s style

Mia Frilander

Olen aina ollut heikkona 70-luvun muotiin.