Mia Frilan­der

Mia on muotitoimittaja, stailisti ja malli, joka harkitsee dj-uraa, jotta saisi käyntikortin, jossa lukee: dj/model/blogger.

Mialla on elämässään kaksi tavoitetta: löytää sisäinen rauha ja olla vähemmän materialistinen. Hänen kirjoituksensa käsittelevät vaatteita, vastuullista kuluttamista ja inspiroivia ihmisiä.

Jos olisit ruoka, mikä olisit?
Perunamuusi. Edullinen ja terveellinen, eli kaikin puolin järkevä ruoka-annos, mutta tarpeen tullen siitä voi tehdä dekadentin lisäämällä voita ja kermaa.

Mitä tekisit, jos voittaisit nyt miljoonan lotossa?
Lahjoittaisin puolet eläinten oikeuksia puolustaville järjestöille ja muuttaisin Ibizalle vuodeksi lukemaan kaunokirjallisuutta ja feminististä teoriaa.

Guilty pleasure?
Paska ysärimusiikki. Jos on huono päivä, E-type pelastaa. Ja kotibileissä soitan mielelläni Safri Duoa kovaa aamuyöstä.

Mottosi?
YOLO.

Mikä on elämän tarkoitus?
Se, että muuttaisi oman elämänsä aikana maailmaa edes vähän paremmaksi paikaksi. Ja siinä sivussa kannattaa yrittää olla joka päivä mahdollisimman onnellinen, sillä kuten yllä oleva mottoni muistuttaa, elämme vain kerran.

Insta: @miafrilander
Mail: mia@musla.fi

More to read

Mikäs olikaan tärkeää?

Mia Frilander

Kesämottoni: do less, read more.

Rakastan seuraani

Enni Koistinen

Vaalin elämäni tärkeimmän ihmisen kanssa vietettyä aikaa.

Musla paistetut muikut resepti

Paistetut muikut

Kirsikka Simberg

Eettinen, rapeaksi voissa paistettu muikku on yhtä aikaa hienostunut ravintola klassikko ja Suomen toreilla myytävä kotimainen street food -herkku.

Q&A: Tara ja Wia, kahvila Kuuman perustajat

Katri Mutikainen

Siskokset, jotka perustivat yhden Helsingin suosituimmista kahviloista ilman mitään kokemusta yrittäjyydestä ja löysivät myös rakkauden ollessaan töissä.