Purkki-love

Crème de la crème. 4 tuotetta, joita ilman en halua elää.

Jos joku herättäisi minut keskellä yötä ja tivaisi neljän tämän hetken lempikosmetiikkatuotteeni nimeä, vastaisin näin:

TATA HARPER RESURFACING MASK
Aika harvoin törmää kasvonaamioon, jonka vaikutuksen näkee heti. Tämä naamio on kiinteyttävä kasvohoito purkissa. True story! Se napakoittaa ihoa ja tekee siitä hehkuvan näköisen. Aion pitää huolen siitä, että kylppärikaapissani on lopun elämäni ajan aina yksi purnukka Resurfacing Mask -naamiota niitä tilanteita varten, kun haluan näyttää ekstrahyvältä.

TATA HARPER VOLUMIZING LIP AND CHEEK TINT
Lisää Tataa! Olen tällä hetkellä täysin hullaantunut merkkiin. Kokeilin tätä poski- ja huulipunaa eräässä tilaisuudessa ja rakastuin niin palavasti, että kävin ostamassa sen. Minun elämässäni tämä on aika suuri saavutus purkilta. Ostan todella harvoin kosmetiikkaa, sillä saan koko ajan työni puolesta uusia tuotteita testiin. Very charming -sävy on täydellinen pinkki: se saa kasvot hehkumaan ja voidemaisen koostumuksen ansiosta se näyttää tosi luonnolliselta. 

Pinkki poskipuna on tämän vuoden suurin meikki-ihastukseni. Nerokas tapa näyttää pirteältä!

MADARA AGE-DEFYING FACE SUNSCREEN SPF 30
Vihdoinkin täydellinen luonnonkosmetiikan aurinkovoide! Olen odottanut tätä hetkeä niin kauan. Madaran supervoide ei jätä naamaa valkoiseksi, mutta ei siinä vielä kaikki – hienovaraisen pigmentin ansiosta se saa kasvot hehkumaan, enkä itse tunne tarvitsevani meikkiä kasvoille.

KORA ORGANICS NONI GLOW FACE OIL
Rakastan öljyseerumeita, mutta en ajatellut, että vielä törmäisin öljyyn, joka räjäyttää tajuntani. Monet öljyseerumit ovat nimittäin mielestäni todella hyviä, mutta aika samankaltaisia: ravitsevia ihoeliksiirejä, joita kannattaa käyttää illalla, ellei halua kiiltää kuin diskopallo. Tätä odotin myös Miranda Kerrin Kora-merkin öljyltä, mutta yllätyin – öljy onkin todella kevyt ja imeytyy ihoon jättäen jälkeensä vain terveen näköisen hehkun, eli sellaisen ”olen ihminen, joka meditoi säännöllisesti ja syö acai-bowleja”. Tätä käytän päivisin huijatakseni kaikkia. 

Olen usein skeptinen julkkisten ihonhoitotuotteita kohtaan (toimivatko ne oikeasti?), mutta Miranda Kerrin Kora teki vaikutuksen.

More to read

Vappuna tarjoilin jämiä jääkaapista

Kirsikka Simberg

Vappu oli keskeneräinen ja sponttaani, mutta jätti tilaa kaikelle hyvälle.

Yrittäjän Fomo

Kirsikka Simberg

Äitiysloma voi laukaista arvaamattoman ketjureaktion.

Postikortti Espanjasta

Mia Frilander

Espanjan terveiset.

Sekalaisia ajatuksia rapujuhlista

Kirsikka Simberg

Rapujuhlakausi on jo lopuillaan, hyvä hetki muisteloida vuoden parhaita juhlia.