Rint­si­kois­ta

If you got them, flaunt them.

Pariisitar pukee aina mustat rintsikat valkoisen kauluspaidan alle, todetaan Pariisitar, missä ja milloin vain -tyylioppaassa. Syksyn tullen sisälläni asuva wannabe-pariisitar on herännyt eloon ja olen taas selaillut kyseistä kirjaa.

Opittua kirjasta: Puen ohuen valkoisen t-paidan alle mustat pitsiliivit ja katoan tuntikausiksi lukemaan lempikirjoja kahvilaan. Suljen puhelimeni ja leikin, että olen todella mystinen ja vaikeasti tavoiteltava, kun olen hävinnyt somesta, eikä kukaan saa minua kiinni. Vaikka eihän kukaan edes huomaa pientä irtiottoani.

Toinen asia, joka kiehtoo minua rintaliivirintamalla nyt: neonvärit. Neonsesonki, eli kesä, alkaa olla jo ohi, mutta neon vetää silti puoleensa. Ehkä juuri siksi, ettei se oikein sovi syksyyn?

Ostin Samujilta Baserangen ihastuttavat froteekankaiset pinkit rintaliivit, jollaisia Paris Hilton olisi rakastanut 2000-luvun alussa. Very Juicy Couture. Käytän nitä mustien spagettiolkaintoppien alla, Carrie Bradshawin tyyliin.

Kun spagettiolkaintrendi alkoi, heivasin rintsikat nurkkaan, sillä en halunnut rumien olkainten pilaavan minimalistista siluettia. Nyt himoitsen olkaimia, neonvärisiä, leopardikuosisia ja pitsisiä. Mitä hurjempi, sen parempi. Tekee nimittäin mieli vähän hassutella.

Usein puen pinkit rintsikkani rustiikin neuleen alle, eikä kukaan tiedä, että hassuttelen itsekseni. Työpaikan vessassa nostan välillä neuletta ja nauran peilikuvalleni.

Näissä kuvissa rintsikkani poseeraavat sesongin kasvisten kanssa.

More to read

Ujon liikkujan elektroniset treenikaverit

Kirsikka Simberg

Liikuntasovellukset eivät ole pelkästään urheiluhulluille, vaan niistä on apua myös kiireisille, ujoille, laiskimuksille ja budjettiurheilijoille.

Nuuh nuuhk: Lampe Berger

Kirsikka Simberg

Tämä Coco Chanelin ja Pablo Picassonkin kotia raikastanut keräilyesine puhdistaa ilmaa ja poistaa kodin epätoivottuja tuoksuja.

An unlikely hero: Geeliputsarin paluu

Kirsikka Simberg

Kokeilin uusia kotimaisia luonnonkosmetiikkatuotteita ja vähän tehokkaampaa ihon puhdistusrutiinia.

Nettikiusaamisesta

Katri Mutikainen

Kun minua kiusattiin, oli some-maailma vasta aluillaan.