Rint­si­kois­ta

If you got them, flaunt them.

Pariisitar pukee aina mustat rintsikat valkoisen kauluspaidan alle, todetaan Pariisitar, missä ja milloin vain -tyylioppaassa. Syksyn tullen sisälläni asuva wannabe-pariisitar on herännyt eloon ja olen taas selaillut kyseistä kirjaa.

Opittua kirjasta: Puen ohuen valkoisen t-paidan alle mustat pitsiliivit ja katoan tuntikausiksi lukemaan lempikirjoja kahvilaan. Suljen puhelimeni ja leikin, että olen todella mystinen ja vaikeasti tavoiteltava, kun olen hävinnyt somesta, eikä kukaan saa minua kiinni. Vaikka eihän kukaan edes huomaa pientä irtiottoani.

Toinen asia, joka kiehtoo minua rintaliivirintamalla nyt: neonvärit. Neonsesonki, eli kesä, alkaa olla jo ohi, mutta neon vetää silti puoleensa. Ehkä juuri siksi, ettei se oikein sovi syksyyn?

Ostin Samujilta Baserangen ihastuttavat froteekankaiset pinkit rintaliivit, jollaisia Paris Hilton olisi rakastanut 2000-luvun alussa. Very Juicy Couture. Käytän nitä mustien spagettiolkaintoppien alla, Carrie Bradshawin tyyliin.

Kun spagettiolkaintrendi alkoi, heivasin rintsikat nurkkaan, sillä en halunnut rumien olkainten pilaavan minimalistista siluettia. Nyt himoitsen olkaimia, neonvärisiä, leopardikuosisia ja pitsisiä. Mitä hurjempi, sen parempi. Tekee nimittäin mieli vähän hassutella.

Usein puen pinkit rintsikkani rustiikin neuleen alle, eikä kukaan tiedä, että hassuttelen itsekseni. Työpaikan vessassa nostan välillä neuletta ja nauran peilikuvalleni.

Näissä kuvissa rintsikkani poseeraavat sesongin kasvisten kanssa.

More to read

Viiniä!

Kirsikka Simberg

10+1 ajatusta viinistä.

Musla kesä suomi

Kesä tulee: Feel the sun

Kirsikka Simberg

Löysin koneeltani kuvia viime kesän vene- ja metsäretkistä.

Nettikiusaamisesta

Katri Mutikainen

Kun minua kiusattiin, oli some-maailma vasta aluillaan.

Ahvenanmaalla pyöräillen

Enni Koistinen

Ahvenanmaa on idyllinen pyöräilylomakohde, jonka saaristomaisemissa polkeminen on leppoisaa ja ihanaa.