Back to syys, back to work with R-collection

Kaupallinen yhteistyö: R-Collection

Parhaat asut ja muotioraakkelin vinkit syksyyn R-Collectionin kanssa.

Syksy on ehdottomasti pukeutumisen parasta aikaa. On sopivan viileää eri vaatekerrosten kerrostamiseen, mutta tarpeeksi lämmintä, ettei koko upeaa asua tarvitse peittää talven ulkovaatereleillä. Välillä syyslookin viimeistelee mummotyyliin sidottu huivi, mutta usein täydelliseen asuun riittävät simppelit, laadukkaat (hyvin silitetyt tai höyrytetyt!) perusvaatteet.

Kirsikka ja Enni valkkasivat R-Collectionin uudesta syksy/talvi 2020 -mallistosta lempparinsa.

Silkkinen mummostailaus ja TOPPAHAME! <3

Tämän syksyn duunihommat jatkuu meillä osittain etänätöissä, mutta yksi asia ei jatku: etätyökevään tuhnuiset työvaatteet (eli koko ajan päällä olleet kotivaatteet). Tieteellisen, yhdellä kädellä laskettavan naislukumäärän tekemän tutkimuksen mukaan työpäivä kotona tai toimistolla muuttuu paljon skarpimmaksi, jos laittaa päälle rypyttömän vaatteen, hameen tai jotain, jonka päälle EI saa tippua ruokaa.

Freeshin T-paidan pukeminen aiheuttaa heti voittajafiiliksen.

Fanitamme R-Collectionia, jonka valikoimasta löytyy aina superlaadukkaita perusvaatteita, mutta myös riemastuttavia spessuvaatteita. Toppahame, jonka saa puettua myös reisienlämmittimeksi!! Mäkihyppääjän asulta näyttävä college-paita (in a good way)! Ylellisiä, mutta edullisia silkkivaatteita – ah. Pehmeitä pellava-kauluspaitoja.

Kun R-Collection uudelleenbrändättiin useampi vuosi sitten, joku viisas tyyppi mainitsi internetissä jotakuinkin näin ”miksi me hankitaan hyviä perusvaatteita jostain American Apparelista, kun meillä on kotimainen R-Collection?”. No niinpähh!!

Kirsikan luottovaatteisiin kuuluu R-Collectionin perus-T-paidat eri väreissä ja Enni pukee usein päälleen R-Collectionin ”turvahupparin” vetoketjulla tai ilman.

Silkkivaatteita ei kannata säästellä vain juhlapäiviä varten.
Nimesimme tämän hupparin mäkihyppääjän paidaksi.
Muotioraakkeli, auta meitä huppariasioissa.

Kysyimme kaksi kysymystä viralliselta muotioraakkeliltamme eli Mialta.

Oi oraakkeli, kerro miten fiilistelet syksyä pukeutumisessa tänä syksynä?
”Hyödynnän tätä harvinaista aikaa ahkerasti ulkoilemalla, on niin kiva kun voi kulkea takki rennosti auki ja pärjää vielä kevyemmissä kengissä. Aurinkoisena päivänä sidon päähän silkkihuivin mummo-tyyliin ja käytän aurinkolaseja 😎 wanhan ajan hollywood glamouria!”

Oi oraakkeli, miten pukisit simppelin collegepaidan tai hupparin töihin (niin, ettet näytä Start-Up yrittäjältä)?
”Jos on kasuaali työpaikka niin pukisin jopa collegehousujen kanssa, mutta lisäisin jotkut fancyt kengät, esim kauniit ballerinat. Sellainen ”menen töiden jälkeen pilatekseen / balettiin/ joogaan” -urheilullinen look. Ja lisäisin koruja myös! Jos pitää olla virallisempi asu niin mustat housut tai hame + college + KORUT toimii aina. Kultaiset kaulakorut ja harmaa college on ihana kombo. Pitää tosin olla jämäkät ja puhtaat collegehousut, ei mitkään sata vuotta vanhat pieruverkkarit”

Valkoinen college-paita silkkihameen kanssa ja harmaa T-paita pienellä korkealla kauluksella (harmaa).
Pohdittiin, että tämä haalari menee täysin hienoimpienkin juhlien asusta juhlavasti stailattuna (sitä löytyy myös vihreänä).

Iloitsimme, kun R-Collection on ottanut valikoimaansa myös XXL-koon, jesh!

Uudesta R-Collectionin syys/talvimallistosta löytyy niin monta helmituotetta, että kuvauslainoja hakiessa piti tehdä paljon karsintaa. Bonusmaininta vielä uudelle tikatulle Kimonotakille, johon ihastuimme täysin näiden kuvien ottamisen jälkeen. Se on superkevyt mutta lämmin pitkä takki, johon saa fantastisen siluetin toppakankaasta tehdyllä vyöllä. Se löytyy nyt sekä Ennin että Kirsikan naulakosta anorakkien vierestä.

 

 

More to read

Kirjan taitto on onnistunut, jos et kiinnitä siihen mitään huomiota

Vieraskynä

Paljastus: joskus se, ettei kirja etene, vaan lukija nukahtelee kesken rivin ja ajatus harhailee, johtuu huonosta taitosta.

Valkoisten lenkkareiden uusi elämä

Mia Frilander

Ennen kuin luovutat lenkkareidesi suhteen, kokeile näitä viittä askelta.

Second hand -vaatekaapilla

Kirsikka Simberg

Nyt kiinnostaa: romanttiset jutut.

Keltainen mantelikakku

Kirsikka Simberg

Jokainen tarvitsee yhden spesialiteetin, oman leivottavan bravuurinsa.