Kesän koru­ho­ros­koop­pi

Yhteistyössä: Kalevala Koru

Verhouduimme Kalevala Korun Kosmos-sarjaan ja konsultoimme tähtiä tämän kesän koruvalinnoista.

Kesän tärkein horoskooppi on täällä! Muslan koruastro kertoo kaiken oleellisen kesästäsi, sekä hyvin tärkeän erikoistiedon, jota et mistään muusta horoskoopista löydä: tiedon siitä minkälaisia koruja juuri sinun tulisi tähtien mielestä käyttää.

Tähtiä tulkitessamme verhouduimme Kalevala Korun Kosmos-sarjaan, jonka korut tehostivat yhteyttämme universumiin. Antonio Mazzamauron suunnittelemasta sarjasta kerrotaan Kalevala Korun nettisivuilla näin: ”Kosmos-korujen ympyrät ja spiraalit, täydellisyyden ja äärettömyyden ikivanhat symbolit, kuvastavat meitä ympäröivää päättymätöntä maailmankaikkeutta, jossa taivaankappaleet vaeltavat, kukin omalla radallaan, kukin omaan tahtiinsa”. Täydellinen korusarja astrologisiin puuhiin!

Kosmos on muutenkin sarjana Muslan ehdoton suosikki: sen elegantit 60-lukuun viittaavat muodot ihastuttavat. Huomasimme, miten tylsästäkin valkoinen t-paita ja legginssit -asusta tuli moderni ja kiinnostava, kun siihen lisäsi Kosmos-korvikset tai rannerenkaan.  Saimme kukin valita sarjasta yhden mallin, jonka pitää omanamme kuvauksien jälkeen ja valinnasta muodostui kaikille vaikea tehtävä, kun oli niin monta hienoa vaihtoehtoa. Valintaa hankaloitti vielä entisestään se, että sarjaan on nyt lisätty uutena myös hopeiset mallit!

Ja tiesitkö: kaikki Kalevala Korun korut tehdään käsityönä Helsingin tehtaalla!

Kesän 2019 koruhoroskooppi

Kauris
Nyt viimeistään kannattaa hankkia tuuletin, sillä edessä on tulikuuma kesä! Venus on astunut Pluton taakse, mikä tarkoittaa aistikkaita pusutteluhetkiä kesäyössä ja jännittävää kohtaamista eräässä historiallisessa kohteessa. Puhdistaudu rankasta talvesta ja keväästä, kirjoita lapulle asioita, joita et enää halua elämääsi, ja heitä ne juhannuskokkoon. Uuden elämäsi onnenkoru on tämä Kosmos-riipus.

Vesimies
Aistimme, että tänä kesänä haluat laiskotella. Olet sen ansainnut! Vietä kokonaisia päiviä puistossa lorvien, tilaa lounas ja dinneri suoraan puistoon. Älä tuhlaa aivotoimintaa mihinkään turhaan suunnitteluun – siksi kannattaa pitää koko kesä samaa korua, joka menevät yhteen ihan kaikkien kesävaatteitesi kanssa, kuten nämä somat Kosmos-korvakorut.

Kalat
Draamahammastasi on kolottanut jo tovi ja ennuste lupaakin kesää kuin suoraan Kauniista ja rohkeista. Sano aina kyllä jatkoille ja käytä vain isoja koruja, kuten Kosmos-rannekoruja, ja villit elämykset löytävät luoksesi. Extravaganza on tyylimottosi, eikä mikään pieni tai maltillinen kuulu kesääsi. Käytä vaikka kahta rannekorua samaan aikaan ja ole oman elämäsi antiikin jumalatar / Khaleesi.

Oinas
Uuuh, kesäsi näyttää kuumalta! Eroottiselta! Pistä ammatillinen elämäsi kesä-heinäkuun ajaksi paussille ja keskity rakkauselämääsi. Vietä raukeat trooppiset yöt sensuellisti, äläkä riisu korujasi edes yöksi. Valitse yllesi mikä tahansa voimakoru – onnenkorusi on tämä Kosmos-rannekoru, joka sopisi viettelevän kätesi ympärille. Kurnau!

Härkä
Tähdet kertovat, että tänä kesänä elämässäsi näkyy suurta turbulenssia. Selviät tästä hyvin, kunhan muistat maadoittaa itseäsi: perehdy Earthing-ilmiöön, kävele joka päivä vartti paljain jaloin ja hanki pitkä riipus, kuten tämä tai tämä, joka ankkuroi sinut vankasti paikoillesi. Kesäkuun lopussa tulet näkemään elokuva, joka antaa sinulle tärkeän elämänohjeen. Kukoistuskautesi on 17.6-17.7  ja silloin sinun kannattaa ostaa arpakuponki.

Kaksoset
Kyllästyt helposti ja kaipaat elämääsi toimintaa. Älä laita jarrua päälle (tänäkään) kesänä. Toteuta kaikki pöljimmät ideasi, mene vaikka keskellä yötä jäätelö-ostoksille tai kaksi kertaa elokuviin peräkkäin jos siltä tuntuu. Älä (edelleenkään) noudata kenenkään neuvoja, vaan tee juuri niinkuin mielesi lystää – myös korupukeutumisessa. Ai hopeaa ja kultaa ei voi sekoittaa? Kyllä voi. Yhdistä tämä pronssinen Kosmos-kaulakoru vaikkapa hopeisiin korvakoruihin.

Maadoita itsesi pitkillä riipuksilla.
Valkoinen t-paita muuttuu erittäin salonkikelposeksi, kun siihen yhdistää näyttävän kaulakorun. Tämä oli yksi Kirsikan suosikeista.
Elegantti ja ajaton pronssinen rannekoru sopii erityisesti Vaa'alle, mutta myös muille tähtimerkeille.
All you need is yksi näyttävä koru, ja simppeli asu näyttää heti astetta kiinnostavammalta.

Rapu
Alkukesä ei vaikuta unelmiesi kesältä. Loman jälkeen kesäsi kääntyy huomattavasti paremmaksi, huh! Koska kesä on lempivuodenaikasi ja olet rapu, ownaa merkkisi ja oleile kimmeltävänä rantarapuna veden läheisyydessä mahdollisimman usein. Näemme sinut jo tämän kaulakorun kanssa uima-asussasi. Järjestä rapujuhlat vaikka ilman mereneläviä – juhli itseäsi ja kutsu mukaan läheisimmät ystäväsi. Voimaeläimesi: Pienen merenneidon Sebastian-rapu (”Under the sea we off the hook / We got no trouble / Life is the bubbles”).

Leijona
Olet viime aikoina etsinyt itseäsi ja elämän tarkoitusta, ja 20.6 tulet saamaan vinkin universumilta, mistä suunnasta ne löydät. Jotta voit vastaanottaa viestin, pue sinä päivänä isot korvikset, kuten pyöreät Kosmos-korvakorut, jotta kosmiset äänet tavoittavat korvasi paremmin. Tee myös tänä kesänä pieni matka ihan yksin – vaikka vain päiväretki rannalle. Pyhitä päivä niille asioille, joista eniten nautit. Treat yo´self! Tulet oivaltamaan tärkeitä asioita tämän matkan aikana, joten pidä kaikki aistisi terävinä.

Neitsyt
Kesäsi näyttää lupaavan herkulliselta, mutta vain jos uskallat heittäytyä siihen täysillä. Älä himmaile, vaan laita kaikki panokset kehiin. Älä tuhlaa kesäistä energiaasi mihinkään, mikä ei tule ikinä toimimaan. Kuten puuhelmikoruihin. Satsaa sen sijaan ajattomaan muotoiluun ja sujauta ranteeseesi voimakasta blingiä, kuten jykevä Kosmos-rannekoru. Go big or go home -olkoon se kesämantrasi. Kuuntele intuitiotasi, vaikka se puhuisi sinulle hulluja. 

Kosmos-korvakorut soveltuvat täydellisesti universumin äänten kuunteluun.
Hopeiset Kosmos-korvakorut ovat tämän vuoden uutuus.

Vaaka
Vaaka, tänä kesänä kaikki muuttuu. Elämäsi tulee olemaan melko erilainen syksyllä. Nyt on hyvä aika hankkia pieni talismani muistuttamaan sinua siitä, mistä tulet ja kuka olit ennen kesää. Kuten J’Lo laulaa: Don’t be fooled by the rocks that I got, I´m still, I´m still Jenny From the Block. Used to have a little now I have a lot, no matter where I go, I know where I came from (from [tähän oma kotipaikkasi]!). Kuuntele sydäntäsi, mutta tämä elegantti Kosmos-rannekoru on tähtien suosittelema koruvalinta. 

Skorpioni
Olet tehnyt asioita samalla tavalla ihan liian kauan ja tunnet itsekin, että elämänmehut lilluvat paikoillaan kehossasi ja alkavat pian haiskahtaa. Kaipaat muutosta, ja sitä tulet myös saamaan, kunhan olet avoin sille. Tee tänä kesänä ainakin viisi itsellesi epätyypillistä asiaa. Inhoatko suolakurkkuja? Maista niitä. Vihaatko heviä? Kuuntele joku hevi-levy (tai mene Tuskaan). Etkö yleensä juttele ventovieraille? Do it! Etkö käytä isoja koruja? Just do it. Onnenpäiväsi on 10.6 ja onnenkorusi on tämä Kosmos-riipus.

Jousimies
Alkuvuotesi ei ole ollut kovinkaan hedelmällinen, mutta jousimiehen kesä näyttää niin jännittävältä! Teet upeita ja löytöjä, niin lähiympäristöstä kuten itsestäsi. Seikkailukesän suurin ongelmasi tulee olemaan valinnanvaikeus. Älä pohdi niitä liikaa, sillä oikeaa valintaa ei välttämättä edes ole. Seuraa siis sydäntäsi ja pidä pumppailevan elimesi vieressä neuvoa antavaa kaulakorua. Ympyrän muotoinen Kosmos-kaulakoru nappaa keskiöönsä universumin signaalit ja yhdistää ne sydämesi kanssa (tämä on fakta!).

Höyhenenkevyt kesäasuja ja jykeviä koruja - we love it.

Psst! Muslan Instagram-tilillä julkaistaan Kalevalakoru-aiheinen arvonta, jonka voittaja saa itselleen 100 euron lahjakortin! Klik, klik!

More to read

Musla-lookbook syksy 2017

Kirsikka Simberg

Esittelemme teille Muslan syksyn 2017 tärkeimmät tyylioivallukset.

Kirsikka Simberg

Kirsikka Simberg

Kirsikka on Helsingin Töölössä asuva stylisti, joka nauttii melkein yhtä paljon työnteosta kuin lomailusta.

Treeniä kiireisille

Katri Mutikainen

Tuntuuko siltä, ettei urheilulle löydy aikaa kaiken kiireen keskellä? Vinkit kuinka pitää treenit mukana kiireisessä elämäntyylissä.

Aamiaiskulhot

Katri Mutikainen

Kolme erilaista aamiaiskulhoa myös vegaani vaihtoehdoilla.