Tupla­kääk Q&A ja kuulumiset

Tuplakääkistä on ilmestynyt jo kohta 30 jaksoa. Kirsikka ja Enni vastasivat kääkkiaiheiseen Q&A:n.

Kirsikan ja Ennin luotsaama julkkisjuoruihin ja populaarikulttuuriin keskittyvä Tuplakääk-podcast elää nykyään omaa elämäänsä interwebzissä Muslan ulkopuolella. We created a monster!

Olemme iloksemme kuulleet, että Tuplakääkkiä kuuntelevat innolla myös ne henkilöt, joita julkkisjuorut eivät voisi vähempää kiinnostaa. It’s entertainment, babyyy!

Mistä olemme puhuneet viime aikoina? Britney Spearsin hankalasta holhoamissuhteesta, onnistuneista ja epäonnistuneista kauneusleikkauksista (kaikkea Arianan Granden kulmakarvakohotuksesta Cardi B:n peppulaajennukseeen), Englannin kuningashuoneesta, Gwyneth Paltrowin jademunista, Game of Thronesista, Leonardo DiCaprion ällöistä naistenhankkimistavoista, Kardashianeista tottakai, muotimaailman bäkkärijuoruista ynnä muusta!

Miten kuunnella Tuplakääkkiä? Kerran viikossa ilmestyvää podcastia pääset kuuntelemaan joko Soundcloudista, Spotifystä tai iTunesista puhelimesi podcast -sovelluksen kautta. Uusi jakso ilmestyy joka tiistai, jolloin kuulet tuutin täydeltä suuren maailman kuumimpia julkkisjuoruja.

Nyt Enni ja Kirsikka vastasivat Tuplakääk-henkiseen Q&A:hin.

Pakoilemme tota taka-alalla hiippailevaa paparazzia.

Kirsikka

Ketkä julkkikset ja heihin liittyvät juorut ovat lähimpänä sydäntäsi?
Mä rakastan kaikkia 90-luvulla tunnetuiksi tulleita julkkiksia ja kaikkea heihin liittyvää. Erityinen paikka sydämessäni on  myös Jolie&Pitt -tiimille. Varsinkin Angelinan kehityskaari on kiehtova. Hän oli uransa alkuaikoina ujo ja kiusaantuneen oloinen, kunnes ilmestyi Oscareihin veljensä kanssa pussailevana goottina ja muuttui yli-seksikkääksi veitsiä keräileväksi tatskamuijaksi. Sitten hän alkoi kantaa veriampulleja kaulassaan ja nyt hän taistelee vähäosaisten puolesta hillityn beigeissä bleiseriasuissa. Can’t put her in a box! Olen myös kova Kanye ja Kim fani.

Tuplakääk-erityisosaamisesi?
Varmaan epäillä Ennin järjettömimpiä juoruja. En edes tiedä mistä se kaivaa niitä, osa on todella villejä! Mut mitä sairaampi huhu, sen hauskempaa.

Lempijuorusi kautta aikojen?
Mä tykkään kaikesta mitä voi seurata pitkään. Seurasin Lindsay Lohania ja Amanda Bynesiä yhdessä vaiheessa tosi paljon, koska heidän tilanteensa oli sellainen vuosia jatkuva saaga. Moni lapsitähti on kokenut kovan kohtalon ja se on ihan hirveetä, joten en voi sanoa, että se olis mun lempiasia, mutta jotain kiinnostavaa siinä on. Viimeaikoina olen pohtinut sellaista teoriaa, että jotkut lapsena megatähteyteen ampaisseet jumahtavat siihen aikaan, kun heidän suosionsa on ollut korkeimmillaan ja lakkaavat kehittymästä. Britney Spears ja Lindsay Lohan ovat tästä hyviä esimerkkejä. Kumpikin tuntuu tavallaan jääneen jumiin aikaan, jolloin he olivat noin 20-vuotiaita: tyylillisesti, mutta ehkä myös vähä henkisesti. Myös Michael Jackson! Hän tuntui jäävän aivan lapseksi. Aina kyllä toivon, että heille kävisi lopulta hyvin, mutta harva selviää Hollywoodin lihamyllystä. Tiedän myös Aniston-Pitt -avioreosta varmaan ihan kaiken.

Julkkisihastuksesi?
Adam Driver. Varsinkin sillon, kun se oli Girls-sarjassa ja niillä oli outoa seksiä.

Team Angelina vai Team Aniston?
No lol, mikä kysymys. Aniston tietenkin. Vaikka pakko sanoa, että hän on aika tylsä nykyään, Angelina on antanut populaarikulttuurille paljon enemmän.

Enni

Ketkä julkkikset ja heihin liittyvät juorut ovat lähimpänä sydäntäsi?
Ehkä kaikki Beyoncéen ja Jay Z:hin liittyvät jutut. He ovat jo niin mystisiä olentoja ja ärsyttää, etteivät he anna nykyään enää mitään haastatteluja tai näytä mitään inhimillisiä puolia itsestään. Britney Spears on myös hyvin lähellä sydäntäni. FREE BRITNEY!

Tuplakääk-erityisosaamisesi?
PR-mielessä solmitut feikkisuhteet ja niihin perehtyminen. Jos kaksi julkkista alkaa seukkaamaan, pitäisi hälytyskellojen soida ja kovaa. Hollywood on aivan täynnä feikkisuhteita!

Lempijuorusi kautta aikojen?
Luin joskus, että Beyoncé ei osaisi lukea tai kirjoittaa kauhean hyvin, koska laulajan uran alkaessa Queen Beyltä jäi koulut kesken. En edes tiedä uskonko tähän juoruun, eikä saisi nauraa lukutaidottomuudelle, mutta nauran silti. Haluaisin nähdä niitä Beyoncén kirjoittamia outoja maileja ja viestejä, joista ei kuulemma hirveästi saa tolkkua. Ihanaa että hän ei ole kaikessa täydellinen.

Julkkisihastuksesi?
Ruotsalainen näyttelijä Alexander Skarsgård aina ja ikuisesti. Eräs Tuplakääkin kuuntelija laittoi meille viestiä, että Alexander on ostanut luksuskämpän Tukholman Södermalmilta ja häneen voi kuulemma törmätä Bondegatanin Coop-ruokakaupassa. Olen menossa Tukholmaan kesällä ”työmatkalle”.

Mielestäsi oudoin / yhteensopimattomin julkkispari ja miksi?
Tällä hetkellä ehkä artisti Grimes ja Elon Musk (Teslan perustaja ja sekopää keksijä). Miks ihmeessä nää kaks ihmistä seukkaa? Toisaalta he vaikuttavat niin oudoilta kummatkin, että ehkä he sit sopivan toisilleen. En todellakaan usko tämän suhteen olevan feikkisuhde. Myös Cher on sanonut harrastaneensa seksiä Tom Cruisen kanssa (!?!?). Michael Jackson ja Lisa Marie Presleyn avioliitto oli myös megaouto ja megafeikki. Ah näistä pitäisi ehkä tehdä oma teemajakso.

Ota seurantaan myös Tuplakääkin Instagram-tili, @tuplakaakpodcast, jonne laitamme myös extrasisältöä ja upeita Photoshop-taidonnäytteitä aiheeseen liittyen. Onko teillä jotain toiveita aiheista tulevia jaksoja ajatellen?

Mekot: Marimekko
Kukkakruunut: Viivi Valkeeniemi

More to read

Weranna’s

Kirsikka Simberg

Uusi kaupparakkaus Helsingissä. Eettisiä sisustustavaroita maailmalta.

Vaatepaasto

Kirsikka Simberg

Päätin tehdä ihmiskokeen, suuren vaatepaaston.

Jouluvalmisteluja

Mia Frilander

Suhtaudun jouluun intohimoisesti ja olen jo askarrellut kotiimme kranssin, ostanut hyasinttejä ja ripustanut jouluvalot.

Jooga opettaa elämästä

Mia Frilander

Kun vaihtaa itsekurin lempeyteen, asioita alkaa tapahtua.